ba$ior Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 No i LUz Jak już wiemy O CO CHODZI każdemu to możemy rozkminiać instalacje i ładować graty
kepasa Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 to jest mod nad modami bo jeszcze jest zrobiona pamiec foteli a nam tylko chodzi o skladani lusterek bez zadnej pamieci Racja. Jak zobaczyłem opis tego moda to, aż się zląkłem Pomyśle nad tymi lusterkami, żeby się po zamknięciu auta z pilota automatycznie składały Ty wymyśl, opisz a my zmodzimy wg Twojej dokumentacji
Wąski Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 to jest mod nad modami bo jeszcze jest zrobiona pamiec foteli a nam tylko chodzi o skladani lusterek bez zadnej pamieci Racja. Jak zobaczyłem opis tego moda to, aż się zląkłem Pomyśle nad tymi lusterkami, żeby się po zamknięciu auta z pilota automatycznie składały Ty wymyśl, opisz a my zmodzimy wg Twojej dokumentacji tylko po co
HiRide Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 silniczek w ASO kosztuje 877zł. szt. za tyle to ja mam 2 lusterka i 2 silniczki uzywane
akjam Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Jak tam Panowie? Udało się z tymi lustereczkami? Też jestem tym zainteresowany i stąd moje pytanie.
worm87 Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Jest różnica pomiędzy lusterkami b6 i b7 ?
-RamzeS- Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 dzięki cuber właśnie sam nie wiedziałem jak sie je wł. a na spotach zawsze mi to wylatuje z głowy
Rekomendowane odpowiedzi