Truscik Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) Witam, tak jak w temacie, schodzi farba z raczek drzwi gdzie zamontowane sa przyciski do otwierania szyb, a u kierowcy jeszcze do regulacji lusterek. Bardzo brzydko to u mnie wygląda. Poradzicie mi co można z tym zrobić, jakoś odświeżyć albo na nowo pomalować i czym najlepiej. A jeżeli się da to kopic nowe tylko gdzie, bo szukam i nie mogę znalesc. Edytowane 20 Października 2014 przez Truscik
jacek70 Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Zależy jaki masz kolor plastiku pod spodem ,czarny czy jasny.Jak czarny to można delikatnie zdrapać i będzie ok. Ja drapałem drewnianym patyczkiem od lodów.Jeśli jasny plastik to pozostaje malowanie.
Truscik Opublikowano 20 Października 2014 Autor Opublikowano 20 Października 2014 Własnie jasny plastik i biała skórzana tapicerka, chce zeby bylo chodz troche podobne do poprzedniego koloru, czyli takie kremowe, przynajmniej teraz takie jest, nie wiem jakie było jak był nowy.
tommm Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 A moze lad.ie wyflokowac na jasny beżyk, lub szarosc? nie myslales o tym?
Truscik Opublikowano 27 Października 2014 Autor Opublikowano 27 Października 2014 Szczerze mówiąc to nie, bo nie orientuje się za bardzo w tym. Bym był wdzięczny gdybyś podsuną mi jakaś farbkę, cena nie gra roli.
kowal007 Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 a u siebie wszyskie gładkie plastyki bede lakierowal na srebny mat, kolor tapicerki mam jasny, a ktos kupował pokrowce na siedzenia???
Truscik Opublikowano 27 Października 2014 Autor Opublikowano 27 Października 2014 kowal, a czym bedziesz lakierowal ?
tommm Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 flokowanie to nakladanie takiego jakby zamszyku, wejdzie na gogla i wpisz flokowanie, gdzie wyskoczy Ci pewna czołowa firma się tym zajmująca... co nie znaczy, że nie zrobisz tego taniej;)) kolory do wyboru
marekg Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 Jak cena nie gra roli to już bym siedział w ASO i pytał czy da się jeszcze dokupić ori nowe...
Truscik Opublikowano 31 Października 2014 Autor Opublikowano 31 Października 2014 Nie znam sie za bardzo, do tego ASO to trzeba isc/ dzwonic czy mozna przez nternet zalatwic to ??
Rekomendowane odpowiedzi