Tocz3k Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) Witam Wszystkich. Czy ktoś wie, gdzie można zamówić światło wewnętrzne stop z napisem AUDI? Jeśli temat już było, to wybaczcie, ale nie umiałem znaleźć. Edytowane 20 Października 2014 przez Tocz3k
nitroo Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 Jesteś pewny, że chcesz to montować? Dla mnie to trąci wioską...
Tocz3k Opublikowano 29 Października 2014 Autor Opublikowano 29 Października 2014 Kurcze, w Mondeo widziałem i całkiem fajnie wyglądało. Zależy jak to będzie wyglądało. Jednym się podoba innym nie.
sector Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 Opel Manta - też by pasowało w Audi bym takiego badziewia nie montował ,tak samo jak dywaniki metalowe
Strażak R1 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Idąc w skrajność, możesz czerwony Ledowy pasek wpakować, ładnie go ulokować, zadbać o detale, i zwiększasz widoczność światła stopu, oślepiając z drugiej strony ludzi za Tobą... pewności, czy nie będziesz na wiocha.pl też nie masz...Ja wpakowałem paski w lampy z przodu w motocyklu możesz rzucić okiem na efekt ( Film ) w poście z opisem mojego auta:http://a4-klub.pl/index.php?/topic/301815-b6-alt-black-sedan-pakiet-ms-design/
maciej12312 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Nie wiem jak coś takiego można założyć do Audi...
tomekhxc Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Twój wybór ale jeśli już chcesz to założyć to ponoć nakleja się na tego stopa ...tylko wiesz tą zewnętrzną część a środek ściąga i świeci ci wtedy napis .......zresztą jak koledzy wyżej piszą ....ale jeśli tobie sie podoba możesz wypróbować
Rekomendowane odpowiedzi