Opublikowano 21 Października 201411 l Siemka, słuchajcie, nie wiem czy to głupie pytanie i czy było już poruszane ale mam w bagazniku w B6 kombi Subwoofer w boczku, jak kupiłem samochód to usłyszałem od właściciela że to niby jest nagłosnienie BOSE, ale na osłonach głosników nie ma napisu BOSE no i mam wrażenie że radio nie gra jakoś rewelacyjnie, dodam że jest oryginalne concert więc jest to BOSE czy nie?
Opublikowano 21 Października 201411 l Jeśli nie masz emblematów na obudowach głośników to raczej to nie jest bose. Możesz jeszcze sprawdzić czy subwoofer ma emblemat bose sam wzmacniacz powinien być srebrny a reszta czarna napis bose powinien się znajdować w wsuniętej części w lewo w głąb boczka.
Opublikowano 21 Października 201411 l najlepiej wyciagnij głosnik i sprawdz co jest na magnesie bo moze jednak ze zwyklych ktoś zmienił na BOSE , a co do jakości to kolega wyżej dobrze prawi żadna rewelacja ja mam HERTZ i jest lepiej
Opublikowano 22 Października 201411 l Autor Już sprawdziłem czy jest napis, niestety nie jest to BOSE.... czy wszystkie B6 mają Subwoofery w bagażniku?
Opublikowano 22 Października 201411 l Ja mam problem z nagłośnieniem BOSE, mam emblematy i wszysko jednak kupiłem auto z nieorginalnym radiem i jak balans mam na 0 to np. jak słucham piosenki "koncertowej wejsji" to świetnie słychać gitare i inne instrumenty za to wokalu wogóle. Jak zmienie balans na tył albo przód to jest lepiej ale to cały czas nie to czy ktos ma jakąś radę ? AUDI B5 97 rok Edytowane 22 Października 201411 l przez Dziurzy
Opublikowano 22 Października 201411 l Ja bym zmienił głośniki z przodu a resztę zwyczajnie odpiął Będziesz miał scenę dźwiękową przed sobą
Opublikowano 22 Października 201411 l Ja mam problem z nagłośnieniem BOSE, mam emblematy i wszysko jednak kupiłem auto z nieorginalnym radiem i jak balans mam na 0 to np. jak słucham piosenki "koncertowej wejsji" to świetnie słychać gitare i inne instrumenty za to wokalu wogóle. Jak zmienie balans na tył albo przód to jest lepiej ale to cały czas nie to czy ktos ma jakąś radę ? AUDI B5 97 rok Wyjmij radio i sprawdź czy masz adapter do seryjnych głośników.Opis działania w aukcji http://allegro.pl/adapter-radio-audi-podlaczenie-glosnikow-tylnych-i4708112899.html
Opublikowano 25 Października 201411 l Ja mam problem z nagłośnieniem BOSE, mam emblematy i wszysko jednak kupiłem auto z nieorginalnym radiem i jak balans mam na 0 to np. jak słucham piosenki "koncertowej wejsji" to świetnie słychać gitare i inne instrumenty za to wokalu wogóle. Jak zmienie balans na tył albo przód to jest lepiej ale to cały czas nie to czy ktos ma jakąś radę ? AUDI B5 97 rok Wyjmij radio i sprawdź czy masz adapter do seryjnych głośników.Opis działania w aukcji http://allegro.pl/adapter-radio-audi-podlaczenie-glosnikow-tylnych-i4708112899.html Dzięki wielki posprawdzam wszysko jak nie mam to zamówie i dam znać, a wiesz może gdzie w necie znajdę rozpiskę przewodów wchodzących do orginalnego radia ?
Opublikowano 25 Października 201411 l Tak. Wszystkie. A nieprawda Edytowane 25 Października 201411 l przez marekg
Opublikowano 25 Października 201411 l Przed zakupem oglądałem dwie sztuki z kaseciakiem/bez zmieniarki i suba z tyłu nie było.
Opublikowano 2 Września 20178 l Witam. Mam audi a4 b6 kombi. 10 głośników i tuba . Audi Concert. Gra to średnio. Tuba . Prawie jej nie slychac. Czy mogę pod instalacje concerta założyć tubę bose? Zmieni to coś?