bediks Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 witam, dzisiaj po powrocie z trasy taki zonk, juz na osttaniej prostej do domu czułem lekie szarpanie podczas jazdy parkuje pod domem i zdechł i nie chce odpalic, dusi sie, chechla ale nic podczas krecenia popmpuje pedałem gazu i odpala i wkrecam go na obroty normalnie chodzi ale puszcze gaz to od razu falowanie i telepanie dusi sie troche i zdycha podczas krecenia bez wcisnienietego pedalu nie odpali wcisne gaz do dechy przekrece zaplon i odpala vag zadnych bledów nie pluje obstawiam pompe paliwa, wyciagam bezpiecznik od pompy , cały, nie zjarany, i to samo co wyzej opisane, dziwne ze zadnej róznicy poniezej zaraz filmik wstawie jak to wszystko wyglada a moze przepustnica? podczas trzymania na obrotach tak 2/3 tys równo jak trzymma i to i tak czuje ze delikatnie faluje
RySio_LKR Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Może układ paliwowy masz w jakiś syfach i niemoże sobie podac odpowiedniej dawki paliwa? sprobuj przeczysic filtr paliwa
bediks Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Opublikowano 3 Listopada 2014 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/293222-nie-odpala-brak-bledow/ tu generalnie prowadze "dziennik" jak narazie wszystkie znaki na niebie mowia mi zebym zaslepil egr w skrócie co w temacie , pompa paliwa regulator cisnienia i przekanzik od pompy wymieniony, przepustnica wyczyzczona i adaptacja ok, przepływomierz pokazuje na jalowym prawie 7 gr/s i mialem bledy egr co wskazuje na to ze egr otwarty caly czas i wali spaliny do dolotu
Rekomendowane odpowiedzi