Bose Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 Cześć! Mam pytanko, ponieważ kupiłem audi wyposażone w fabryczny zestaw głośnomówiący w podłokietniku, ale... bez telefonu Pod podłokietnikiem, tuż przy ręcznym mam takie cudo z takim oto gniazdem : I teraz pytanie: czy to jest gniazdo pod jakieś konkretny telefon? Postanowiłem w końcu to odpalić, a mam jedynie wysuwany stolik bez telefonu i jego mocowania. Ciekawostka: pewnego razu odkryłem za schowkiem nad nogami pasażera osprzęt prawdopodobnie od tego zestawu marki BURY. Tak tylko piszę, bo może to mieć znaczenie
PARAF Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Wygląda identycznie jak moje gniazdo interfejsu KULMANNa pod nokie 5110
Bose Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Opublikowano 18 Listopada 2014 Dzięki wielkie, bo widziałem też instalacje bodajże pod telefony siemensa i coś chyba jeszcze, a nie chciałem kupować na chybił trafił
PARAF Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Mierzył ktoś prąd ładowania w tych gniazdach do interfejsu? Tak sobie myślę, czy przypadkiem nie wykorzystać tego gniazda jako standardową ładowarkę z wtykiem microUSB...
Rekomendowane odpowiedzi