sorretun Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 Kupilem ostatnio Audi A4 B5, tak myślałem Jednakże wchodząc do auta na progach pisze S4, przeglądając fora i zdjęcia spostrzegłem ze moja wersja jest ta sportowa S4. O czym nie wiedziałem gdy kupywalem Nadwozie wygląda jak przystało na s4 jednak patrząc na dowód i silnik : 2.8 v6 193 KM, czy S4 nie powinna miec 200 + ?? Nie ogarniam tego, nie ze sie czepiam po prostu jestem ciekaw, gdy ktoś zapyta co powiedzieć wiedząc ze nadwozie jest s4 a silnik od zwykłej a4 b5 Zagmatwane Prosze o szybka odp. I'm Laik
TidiVelDante Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 Wydaję mi się, że po prostu ktoś zrobił pakiet S4 do zwykłej, co masz konkretnie zmienione ? Zewnętrznie i wewnętrznie to auto wygląda jak S4 ? Jak mogłeś tego nie zauważyć podczas kupna ? Jeśli wszystko jest dobrze zrobione to tylko się cieszyć, ludzie zmieniają wygląd samochodu, stylizując je właśnie na S4 albo RS4
Mesiah Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 To nie S4. Zwykłe 2.8 z dołożonym pakietem. Ktoś lubił modzić.
sorretun Opublikowano 23 Października 2014 Autor Opublikowano 23 Października 2014 Czyli ktos sie postaral aby wnetrze wygladalo idealnie jak s4 Dziekuje za odp
Mesiah Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 Chwali się takie projekty o ile wszystko jest utrzymane w oryginale i bez wiochy.
TidiVelDante Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 Dokładnie tak jak koledzy wyżej piszą, jeśli nie masz srebrnych dywaników, srebrnej gałki zmiany biegów, ani chińskich nakładek na pedały to ciesz się
Mesiah Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 A jakby Ci się przedni zderzak nie podobał to mogę się zamienić na zwykły
Rekomendowane odpowiedzi