daro24 Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 Witam, mam pewien problem , od jakiegoś czasu mam wyciek i to dosyć duży na tylnym lewym hamulcu. Przewody były wymieniane około miesiąc temu , mechanik mówi ze to raczej zacisk , próbował go kiedyś podreperować ale nic to nie dało i wyciek jest jeszcze większy. Miał ktoś z was może podobny problem ? może ktoś kupował lub wymieniał ten zacisk i orientuje się w cenach? Proszę o pomoc. Pozdrawiam:)
POWER-KRIS Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Daj mu Ci zrobi. Bo czasem wystarczy uszczelniacze a czasem trzeba z tloczkiem. Ale co oceni poprawnie ten co wie co i jak a ty się tylko na wk... bez potrzeby. Poza tym pomaluje proszkowo co dobrze zabezpieczy przed korozją która niszczy tloczek. Bo nawet jeżeli sam zmienisz osłonę i uszczelniacze na skorodowane elementy to rdza ja wypycha i woda robi spustoszenie. Edytowane 25 Października 2014 przez POWER-KRIS
daro24 Opublikowano 25 Października 2014 Autor Opublikowano 25 Października 2014 czyli mówicie ze lepiej było by najpierw go zregenerowac , pomysle jeszcze nad tym i dzieki za odp
Dev Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 sam sie za to nie bierz bo narobisz sobie jeszcze wiekszego probolemu
daro24 Opublikowano 25 Października 2014 Autor Opublikowano 25 Października 2014 wiem wiem nigdy sie za takie rzeczy sam nie biore bo tak jak mowisz jeszcze większy problem z tego wyjdzie niż to wszystko warte
Fenrir Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 Dev, a jak cenowo u Ciebie wygląda taka regeneracja? Coś może wykluczać zacisk do regeneracji? Mam dwa zdjęte bo kiedyś były wymieniane uszczelki i nic to nie dało także mógłbym Ci go wysłać.
Dev Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 Zadzwon do mnie jutro to powiem Ci co i jak
Rekomendowane odpowiedzi