buuuury Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Witam sciagajac dzis tylna półkę natknąłem sie na dwie wolne wtyczki po lewej i po prawej stronie przy słupkach w okolici zwijki pasa tylnego po obu stronach do czego one mogła byc co nie jest podłaczone ? oto zdjecia
Bose Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Wyglądają na wtyczki do tylnych, aktywnych głośników.
buuuury Opublikowano 26 Października 2014 Autor Opublikowano 26 Października 2014 istnieje mozliwosc załozenia ?
Bose Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 Zobacz czy masz do radia podłączoną kostkę koloru bodajże żółtego bądź czy jest tam gdzieś taka wtyczka. To będzie właśnie wtyczka od tych głośników. I jakie masz radio ?
buuuury Opublikowano 27 Października 2014 Autor Opublikowano 27 Października 2014 Zobacz czy masz do radia podłączoną kostkę koloru bodajże żółtego bądź czy jest tam gdzieś taka wtyczka. To będzie właśnie wtyczka od tych głośników. I jakie masz radio ? Sprawdziłem i wiem mam zółta kostkę ale ktos tam chyba cos grzebał. A radio nie ori
Bose Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 Ktoś narobił bałaganu, bo kostkę od tych głośników masz. Musiałbyś dojść do ładu z kablami (czyli podłączyć kostkę jak w fabryce), podłączyć głośniki i pod ori radiem by grało
buuuury Opublikowano 27 Października 2014 Autor Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) Ktoś narobił bałaganu, bo kostkę od tych głośników masz. Musiałbyś dojść do ładu z kablami (czyli podłączyć kostkę jak w fabryce), podłączyć głośniki i pod ori radiem by grało rozumiem a jest dostepny jakis schemat tej wiazki ? i jak wogle te głosniki wygladaja ? Edytowane 27 Października 2014 przez buuuury
Bose Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 http://allegro.pl/glosnik-glosniki-audi-a4-b5-sedan-kombi-tyl-przod-i4656277900.html Ten metalowy element, to wzmacniacz do którego wpinasz niebieską kostkę, a drugi głośnik to zwykły standard do którego wpinasz drugą, zwykłą kostkę Studio24.prv.pl tam jest opisane jaki kabel w danym pinie za co odpowiada. Ogólnie na forum znalazły by sie opisy nawet z koloren kabli.
buuuury Opublikowano 27 Października 2014 Autor Opublikowano 27 Października 2014 Dzieki wielkie kolego zastanawiałem sie czemu mam w półce maskownice a głosnikow brak i teraz nie wiem czy poprzedni wlasciciel wyciagnął je czy poprostu nie było i wogle
Rekomendowane odpowiedzi