Ricken Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 Nietypowa sprawa..może ktos już sie z tym spotkał... Wracając z pracy zauwazyłem że tylnia lewa lampa się świeci i wiatrak chodzi. Rano nic się nie działo. Akumulator naładowałem i teraz nie moge odpalić...kreci ale nie odpala. Do tego doszło kilka błędów....czasmai pojawia sie czerwona kontrolka ciśnienia oleju no i pare innych dotyczących świateł. Nie mam pojęcia co może być przyczyną... Mam nadzieję, że coś ktoś poradzi..
amaradaar Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 MCE zalany ?? zdejmij obudowę pod keirownicą i zajżyj do niego..
Ricken Opublikowano 27 Października 2014 Autor Opublikowano 27 Października 2014 MCE zalany ?? zdejmij obudowę pod keirownicą i zajżyj do niego.. Okazało sie że zalane były przekaźniki...mała kałuża pod sterownikiem. Jeden relay do wymiany bo na nim nie odpala...ale na "krótko" sie udało więc autko uratowane! Dzięki za zainteresowanie;)
amaradaar Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 teraz jeszcze dowiedz się czemu był zalany... i usuń usterkę bo zaleje kolejny raz
kdawid Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 na początek sprawdź odpływy w przegrodzie pod akumulatorem czy nie są zatkane?
Ricken Opublikowano 30 Października 2014 Autor Opublikowano 30 Października 2014 pokrywka sterownika była nieszczelna...trzymała sie tylko na przednich trzech torxach
Rekomendowane odpowiedzi