grzeso2 Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 (edytowane) Witam dzis chciałem wymienic bezpiecznik pirotechniczny ( wczesniej był zwatowany zeby bylo mozna odpalic auto wszystko dzialalo poprawnie), odłaczylem kleme dodatnią od akumulatora ( podczas wymiany przez przypadek dotknełem klemą akumulatora biegunu + ) po wymianie bezpiecznika auto umarło działa tylko centralny zamek w klapie i prawych drzwiach lewa strona auta umarła brak prądu w zegarach na radiu oraz lewe drzwi sie nie zamykaja z centralnego prosze o pomoc co moglo sie stac ?? moze jakis bezpiecznik poszedł gdzie szukac pomocy ??? ps jesli temat zele dałem to przepraszam jestem tu nowy i zabardzo sie nieznam Edytowane 28 Października 2014 przez grzeso2
wrclaguna Opublikowano 29 Października 2014 Opublikowano 29 Października 2014 Jak zrobiłes zwarcie to i bezpieczniki wywaliło podpianłes kompa ? jakie błedy ?====> http://a4-klub.pl/index.php?/topic/246101-bezpieczniki-przekazniki-punkty-masy-umiejscowienie-sterownikow/#entry3536807
grzeso2 Opublikowano 30 Października 2014 Autor Opublikowano 30 Października 2014 kompa nie podpinalem niemam niestety dzisiaj sprowadze kogos kto ma kompa Po sprawie temat mozna zamknąc
simon__75 Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 A jakis opis co bylo ????
ewela Opublikowano 21 Lipca 2018 Opublikowano 21 Lipca 2018 U mnie podobnie tylko ja odpiolem sterownik świateł i znikło wszystko zegary nawiewy radio i nieodpala oprócz tego komputer się nie łączy ???
Przemo71995 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Mam podobny problem, odlaczylem akumulator i po ponownym podlaczeniu nic sie nie wyswietla na zegarach, brak reakcji na kluczyk, auto nie odpala.
Rekomendowane odpowiedzi