michalo888 Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 Witam wszystkich serdecznie, mam mały problem. Ostatnio miałem nie miła przygode z moją audiolą, i troche nam zderzak sie rozsypał wraz z błotnikiem. Mam do kupna zderzak z audi a4 b5 z silnika 2.4 a mój jest silnik 1.8. Roczniki sie zgadzaja bo oba są z 1998roku. Pytanie do was, czy zderzak z 2.4 bedzie pasował do mojego? czy one sie czyms róznia czy bezproblemowo wejdzie na mój prosze o szybka odpowiedz. Pozdrawiam
Sejwel Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 Zderzaki są takie same w każdej wersji silnikowej. Będzie pasował.
TyBucu Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Tak jak Sejwel pisze. Roznia sie tylko Przed-lift/Po-lift.
oyamabdg Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Jeżeli nie uszkodziłeś hokeja, listwy dolnej zderzaka to możesz szukać bez niego i przełożyć albo sprzedać. Z doświadczenia wiem, że można sprzedać sam hokej i za uzyskane pieniądze kupić inny, cały kompletny zderzak
Rekomendowane odpowiedzi