slawek16-1988 Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Witam, wymieniałem ostatnie uszczelkę pod vacum i zaciekawiła mnie jedna rzecz a mianowicie na wężu idącym do nagrzewnicy jest jakaś membrana z wężykiem cienkim i teraz pytanie za 100pkt czy ten wężyk jest gdzieś podłączony??? Jest to odpowietrznik układu chłodzenia? http://allegro.pl/audi-a4-b8-8k9-8k0-waz-przewod-rura-i4682592051.html?? Znalazłem aukcje gdzie jest taki wąż na zdjęciu(nr2)
Danios Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 a czy ten wężyk nie powinien iść na podcisnienie? przewod nagrzewnicy przechodzi przez ta twoją membranę? już kolego widzę ten twój wąż...to jest zawór na nim na podciśnienie...cienki wężyk ma iśc do podcisnienia poniewaz otwieranie i zamykanie zaworu jest sterowane podcisnieniem
slawek16-1988 Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Opublikowano 3 Listopada 2014 Też mi się wydaje że ma być podłączony do podciśnienia tylko pytanie gdzie? Problem rozwiązany, zaraz przy króćcu pod vacumem wężyk miał być podłączony.
MarcinOslo Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Ten zaworek jest na wejsciu do nagrzewnicy czy na powrocie ? Kiedy sie on sie zamyka a kiedy otwiera ?
Rekomendowane odpowiedzi