Tyrath Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Cześć, muszę wymienić przewody podciśnienia zaworu n75. Przekopałem forum i co temat to inne informacje. Raz, że średnica wewnętrzna 6mm, raz 4mm, gdzie indziej jeszcze 3.2mm.Czy ktoś mógłby ostatecznie potwierdzić jakiej średnicy przewody kupić i jaka ma być długość przewodów?
Mozgu Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Ja wymieniałem wszystkie podciśnienia od n75 n18 i od vacu. Średnice są różnie, bo niektóre wężyki większe inne mniejsze. Ja kupiłem 1,5m 5mm i 1,5m 4mm i skorzystałem z 0,5m 3 albo 3,5mm bo gdzieniegdzie 4mm były troszke za luźne. ogólnie 4mm pasuja praktycznie wszedzie a te 5mm sa wieksze chyba tylko po to żeby się nie pomylić przy podłączaniu ps, w tym temacie jest schemat podciśnien do afn, bo akurat poprosiłem o pomoc bo chciałem sie upewnic czy jest OK. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/293113-schemat-podcisnienia-afn/
Tyrath Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Opublikowano 3 Listopada 2014 Dzięki! Nadal nie wiem jakie kupić, bo wydaje mi się, że do n75 nie idą aż tak cienkie jak 1,5mm
Lukasz_N Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Idź do sklepu, kup po metrze 3,2mm i 4mm i będziesz miał załatwione. Majątku nie stracisz. Najwyżej jedno piwo mniej wieczorem wypijesz
Mozgu Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zle zrozumiales. Napisalem.ze kupilem po 150 cm wezy o srednicach 3 i 4 mm i 50 cm wezyka 3,2 mm sednicy wewnetrznej
Rekomendowane odpowiedzi