sebidi Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Soczewki normalnie przestawiasz na europe Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
seba737gt123 Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Opublikowano 25 Listopada 2014 Soczewki normalnie przestawiasz na europe Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Na samym reflektorze nie ma homologacji europejskiej...
sebidi Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 Soczewki normalnie przestawiasz na europe Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Na samym reflektorze nie ma homologacji europejskiej...A jaka jest??? Ja mam valeo angliki przesłona przestawiona a homologacja E8 czyli Hiszpania bodajzetapnięte z budki telefonicznej
Fenrir Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 Po co wam ta homologacja? Przy przeglądzie sprawdzają ustawienie świateł i wątpię żeby ich obchodziła homologacja
sebidi Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 Po co wam ta homologacja? Przy przeglądzie sprawdzają ustawienie świateł i wątpię żeby ich obchodziła homologacjahomologację i tak wybija producent w danym kraju gdzie wyprodukowano lampy no nie licząc Chińczyków tapnięte z budki telefonicznej
Rekomendowane odpowiedzi