grabiec Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 witam wszystkich mam takie male pytanko zakupilem ostatnio s4 b5 avant no i granie w nim padaka :/:/ ori glosniki w drzwiach przerobione aby gralo tylko z radia otwieram boczek bagaznika patrze sub NOKII mysle popodpinam wszystko tak jak ma byc i co d*pa rozebralem boczek a tam sama obudowa bez glosnika wzmaka nic i moje pytanko jest nastepujace posiadam komplet BOSE z audi a3 8p 7glosnikow wzmacniacz sub i wiazka glosniki sa 16cm z tego co wiem to nie problem sub co prawda inny ma ksztalt ale sprawdzalem i upcha go w miejsce ori wzmacniacz rowniez jest na niego miejsce tylko wiazka... jest ori i nie wiem jak sie wpiac w nie orginalne radio nie mam kupca na Bose wiec moze je wykozystam bo siedzi i sie marnuje a za psie pieniadze szkoda oddac moze ktos cos takiego robil badz wie jak sie za to zabrac
reizen Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 Też jestem ciekaw czy da się łatwo podłączyć bose pod nieorginalne radio?
Matt V Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 Też jestem ciekaw czy da się łatwo podłączyć bose pod nieorginalne radio?Bez problemu
reizen Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 A mógłbyś mniej więcej mi to przybliżyć ? Czy wtedy głośniki da się podpiąć pod ori instalacje od NOKII ? i wtedy do radia kupić przejściówke iso żeby grał tył ? Czy może trzeba kupić wzmacniacz ? Trochę jeszcze jestem zielony w car audio
Matt V Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Kupujesz specjalny adapter (na allegro jest tego w pip) Taka przejściowka dzieki której podłączysz inne radio niż oryginalne. Do tego adaptera podłączasz złącze iso o ile potrzebujesz je (nie wiem jakie masz radio), don złącza iso podłączasz radio i wszystko gra jak należy. Wtyk od anteny jest taki jak wszedzie wiec bedzie pasował, przynajmniej u mnie w bose tak jest. Co do wzmacniacza to powinines juz go mieć wbudowanego razem z subem.
reizen Opublikowano 24 Grudnia 2014 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Ale ja już podłączyłem nieoryginalne radio , chodzi mi o to czy da się podłączyć Bose pod kable od Nokii czy trzeba wymieniać całą instalacje? Może jest na to jakiś patent? na pewno sporo osób z forum wymieniało głośniki z Nokii na Bose Dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi