CiachoO84 Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Witam tak jak w temacie..kupilem motro i zamawialem kuriera DPD przyjechal po przesylke i nie odebral jej ... a zeby bylo ciekawiej zglosil to do swojej firmy ze chce przewiesc silnik...a zamawialem go z stronki furgonetka ... z gory dziekuje na jakies namiary na kuriera firme kurierska ..
Kazik123 Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 był na palecie ? a druga sprawa to czy był zabezpieczony ? ja wysyłałem różne rzeczy i nigdy nie było problemu
CiachoO84 Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Opublikowano 5 Listopada 2014 wszystko bylo ok czepial sie ze silnik bo koles ktory mi to wysylal powiedzial co tam jest w srodku ..
Manitou Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 (edytowane) Nie chcą bo jak olej wyleci to samochód/sortownia paczek upaprana... Ja przewoziłem K-ex tyle ze silnik szczelnie owinołem folia stretch czarna, wyglądało jak trumna Kurier sam mi podpowiedzal no i nie pisalem nigdzie ze to silnik. Fajna kurierka jeszcze to jasfbg Nie wiem tylko czy u nich można od tak zaklepać przesyłkę (jak DPD) Edytowane 5 Listopada 2014 przez Manitou
Dev Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 DPD odbierze taka przesyłkę. Warunek to szczelnie owiniety i zabezpieczony na palecie silnik. odbierałem i wysyłałem kilka, nigdy nie bylo problemu.
tony84 Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 ja jak szukałem kuriera, żeby skrzynie przesłać to wszędzie mówili jako warunek, że olej musi być spuszczony. może o to chodziło kurierowi.
Rekomendowane odpowiedzi