Pij1973 Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) No i pech dopadł i mnie. Pacjent 1.8T APU. Chodzi na 3 gary, co dziwne komp nie pokazuje żadnego błędu. Wymieniłem cewkę, wymieniłem świecę. Jest tez LPG więc odpiąłem kostkę wtryskiwacza beznynowego żeby sprawdzić czy napięcie jest ok i komp od razu wywalił błąd, więc jest ok. Zmieniłem ECU, to samo. Rano zaprowadzilem do mechanika, czekam na info o kompresji na tym cylindrze. Edytowane 7 Listopada 2014 przez Pij1973
zwalowy Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 kompresja kompresja ale sprawdz modul zaplonowy bo u mnie tesh padl i nie palil na jeden cylinder,ledwo dojechalem do domu,ksozt nie duzy kolo 100zl max.wymienic mozesz sam...masz go na obudowie filtra powietrza...przychodza dwie wtyczki...latwo zlokalizowac
Pij1973 Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Opublikowano 7 Listopada 2014 Na niego też padło podejrzenie, podmieniony od kumpla i jak ręką odjął , nowy kupiony, zamontowany, auto śmiga
zwalowy Opublikowano 7 Listopada 2014 Opublikowano 7 Listopada 2014 Na niego też padło podejrzenie, podmieniony od kumpla i jak ręką odjął , nowy kupiony, zamontowany, auto śmiga mowilem!!!!!! 5 zl!!!! :)
Pij1973 Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Opublikowano 8 Listopada 2014 A mechanik nic nie chciał , lubię go , kompresję sprawdził, instalację przeszukał a potem powiedział, że przecież sam naprawiłem. A za radę stawiam wirtualne piwko
zwalowy Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 to ja poprosze dwa kawalki:D:D:D
Rekomendowane odpowiedzi