Gość RogalA4 Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Witam, Nie wiem czy to odpowienidnie miejsce do zakładanie takiego tematu, ale czy ktoś w swojej B5 założył już takie felgi? Pochodzą bodajże od S5 i chyba nowego S4, najlepiej bez gleby i z. I o ile to prawda, że quattro seryjnie jakoś wyżej stoi to może być na quattro. http://www.moto.allegro.pl/item437032979_promocja_nowe_felgi_audi_s5_titanium_rewelacja.html
Reggi Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Jakoś nie moge zrozumieć o co chodzi Ci z tą westia o glebie i quattro Felgi włoszczyzna ..delikatne troszkę
mcm Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 bierz w ciemno 17" ET 35 bedzie ładnie wyglądać
Reggi Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 bierz w ciemno 17" ET 35 bedzie ładnie wyglądać ..tylko ja bym uważał na koleiny..ect. bo to miekkie aluminium .. mi strzelił kamyk i rysa Lakier nie jest taki matowy .. ogólnie fajne
Gość RogalA4 Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 co do gleby to chodziło mi o to, że podobno do 17" trzeba zrobić glebę bo inaczej wygląda jak traktor, ja jednak jestem średnio za, bo zgubiłem już miskę olejową... A co do quattro to słyszałem plotkę, że w serii stały wyżej niż ośka, prawda to ?
Reggi Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 co do gleby to chodziło mi o to, że podobno do 17" trzeba zrobić glebę bo inaczej wygląda jak traktor, ja jednak jestem średnio za, bo zgubiłem już miskę olejową... A co do quattro to słyszałem plotkę, że w serii stały wyżej niż ośka, prawda to ? Co do Quattro to nie wiem ..ale bez kleby bedzie stał jak traktor ..paskudnie Nikt Ci nie każe robić gleby na - 70 ..zrób -30
Rekomendowane odpowiedzi