Opublikowano 27 Listopada 201411 l Autor Dziekuwa no na fotach rzeczywiście wygladaja na mniejsze , wszystko sobie pomierzyłem także w ciemno bym nie kupował heh
Opublikowano 27 Listopada 201411 l To ja też sobie kupię, nie chciało mi się szukać suwmiarki żeby to zmierzyć, a tu proszę
Opublikowano 1 Grudnia 201411 l Autor zamontowane przyciski i kubek w chromie ...dziekuwa Jozek stare przyciski i kubek for sale
Opublikowano 1 Grudnia 201411 l Autor ładnie jest do caloksztaltu pasuje uruchomic wylacznik poduszki pasazera no i jeszcze zamiast zaslepki jakis guziczek
Opublikowano 6 Grudnia 201411 l Autor koncowki zalozone, chociaz zastanawiam sie czy ich jeszcze nie obrkecic troche koncowki poprawione wczesniej za pardzo je przekrecilem ale teraz powinno byc ok
Opublikowano 6 Grudnia 201411 l Wypas! Czasami się zastanawiam nad sensem naklejania naklejek forumowych bo to wyraźny sygnal "zadbane auto, warto kraść"
Opublikowano 6 Grudnia 201411 l Autor Wypas! Czasami się zastanawiam nad sensem naklejania naklejek forumowych bo to wyraźny sygnal "zadbane auto, warto kraść" Łukasz jak maja zayebac to zayebią i bez naklejki po pierwszych minutach auta w moich rekach dostała wlepe , bez tego sie nie ruszam b6,b7,rower i snowboard
Opublikowano 7 Grudnia 201411 l Coraz ładniej na aucie jaka masz szerokosc tych 17? i jakie opony zalozone ? (marka +wymiary) ;D
Opublikowano 7 Grudnia 201411 l Autor Coraz ładniej na aucie jaka masz szerokosc tych 17? i jakie opony zalozone ? (marka +wymiary) ;D szerokość 7 , jest to koło z a5 et 28 opona 225/45
Opublikowano 15 Grudnia 201411 l Mógłbyś mi zdradzić ile wydałeś na to cudo i czy trafiłeś je w kraju czy sam sprowadzałeś? Auto wygląda genialnie i wyposażenie też ma super =)Gratuluje zakupu.P.s.sprawdziłeś już ile ma mocy? Edytowane 2 Stycznia 201511 l przez offtopsa
Opublikowano 15 Grudnia 201411 l Autor wydałem dużo a wydam jeszcze więcej trafilo sie krajowe,jaka mocą generuje nie sprawdzałem jeszcze , ogólnie to taka a4 można i wyhaczyć za 30 tys A i najważniejsze , przez pewien czas zastanawiało mnie dziwne działanie wspomagania w b7 ......... okazało sie ze b7 jest wyposażona jeszcze w servotronic
Opublikowano 15 Grudnia 201411 l za 30tys? :D Kolega kupił ponad rok temu za 32tys 3.0tdi... do dzisiaj chyba wydał na naprawy drugie tyle Nie pisz takich rzeczy bo lud czyta i myśli sobie, ze to faktycznie prawda.
Opublikowano 15 Grudnia 201411 l Autor za 30tys? :D Kolega kupił ponad rok temu za 32tys 3.0tdi... do dzisiaj chyba wydał na naprawy drugie tyle Nie pisz takich rzeczy bo lud czyta i myśli sobie, ze to faktycznie prawda. taki dżołk, zreszta każdy tutaj raczej wie że kupienie dobrego egzemplarza szczególnie z takim silnikiem wiąże sie z kosztami Edytowane 15 Grudnia 201411 l przez tomekhxc