Joker01 Opublikowano 19 Lutego 2021 Opublikowano 19 Lutego 2021 (edytowane) jest to radio pioneer mvh-s110ub Edytowane 20 Lutego 2021 przez Joker01
Muskel1 Opublikowano 20 Lutego 2021 Opublikowano 20 Lutego 2021 1. Skąd pewność, że radzio jest sprawne, działało wsześniej poprawnie? 2. Skąd pewność, że spaliłeś wzmacniacz? grał tył na tym radiu? 3. Zastosowałeś przejściówkę za radiem? Bez przejściówki na nieoryginalnym radiu tył nie zagra.
Joker01 Opublikowano 20 Lutego 2021 Opublikowano 20 Lutego 2021 1.Na początku myślałem że jest zepsute i oddałem na gwarancje ale wróciło i wyszło że jest dobre, jak udało się podłączyć to muzykę odtwarzało 2.Jak podłączyłem oryginalne radio to grał przód tylko i wymieniłem wzmacniacz i później też grał tył 3.Nie zastosowałem przejściówki na tył a to jest ta przejściówka co kolega wcześniej pokazał na zdjęciu ?
Muskel1 Opublikowano 20 Lutego 2021 Opublikowano 20 Lutego 2021 Zależy jaki masz system w aucie. Dla systemu Bose jest inna, dla zwykłego aktywnego jest np. taka jak wyżej na zdjęciu. Jak radio nie jest oryginalne musisz zastosować przejściówkę, bez niej tył nie ruszy.
Joker01 Opublikowano 20 Lutego 2021 Opublikowano 20 Lutego 2021 ja nie mam Bose wiec kupię to przejściówkę i pewnie będzie dobrze dzięki że odpisałeś mi
Muskel1 Opublikowano 20 Lutego 2021 Opublikowano 20 Lutego 2021 No, bez niej tył nie ruszy. Jak ją już zamontujesz i nie będzie działało, trzeba będzie szukać dalej.
Joker01 Opublikowano 14 Marca 2021 Opublikowano 14 Marca 2021 podłączyłem z tymi kablami dodatkowymi (tył) gra tylko przód, nie idzie wyłączyć radia
Rekomendowane odpowiedzi