jacek70 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jak wyciągniesz to dobrze, a jak nie to dobre i 150. Aby tylko po negocjacjach nie stanęło na 100. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas90 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 no tak.Napisze Wam co i jak z tym wyszło.Jutro być może sie coś ruszy,a jak nie to po jutrze na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powaguspisz Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Odnosząc się do tematu, to tak od siebie : skoro spierdzielił ci sprawę, i masz na to kwit że miało być tak a nie inaczej, to nie dyskutuj z gościem, a ma zrobić tak że by to tobie było dogodnie, jeśli masz jakiegoś konkretnego fachowca w okolicy który Ci to załata i daję gwarancję że będzie ok i nie widoczne, zrobi to w kwocie ( do 150 zł) to jedź rób niech ci wystawi rachunek przedstaw dla montera i niech reguluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Dla mnie w chwili obecnej przegląd instalacji nie jest ważny (Jest nowa)..Teraz liczy się to co zrobić z dziurą (wlew już pod klapką),koleś na usunięcie dziury,bądź nową nakładkę daje 150 zł Jeżeli chodzi o klejenie trzeba będzie jeszcze lakierować I zastanawiam się co zrobić Czy zabrać te 150 zł i zakleić dziure,czy wyciągnąć wiecej i kupić nakładke nową człowieku daruj sobie jakieś druciarstwo jakie znów klejenie niech daje na dokładę używkę i malowanie koniec i kropka !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas90 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Temat zakończony.Kasę dało.Nakładka wymieniona (Wszytko w kolorze,zero dokładania kasy z mojej strony,jeszcze 100zł zarobiłem).Dzięki, Wam wszystkim za cenne porady.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi