agart Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 Wyjąłem lampe, odpiąłem kostke następnie wsadziłem lampe podpiąłem i zdziwko spryskiwacze nie działają
Wąski Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 A co ma jedno wspólnego z drugim sprawdż bezpieczniki ,i czy silniczek działa w zbiorniczku
agart Opublikowano 25 Września 2008 Autor Opublikowano 25 Września 2008 no chyba coś ma bo jak nie świecisz świateł to one nie działają a gdy świecisz to spryskują. Silniczki spoko tylko spryskiwacze nie wychodzą ze zderzaka.
Wąski Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 Sprawdź czy dobrze podłączyłeś wtyczkę.Nigdy nie miałem takiego problemu i dlatego pytam
agart Opublikowano 25 Września 2008 Autor Opublikowano 25 Września 2008 odpinałem tylko wtyczke od lampy a jej nie da się inaczej podpiąć. Nie wiem gdzie wsadzić paluchy żeby nie było zonka
Wąski Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 No tak ale ja reflektor działa to wszystko jest ok z podłączeniem.I dlatego napisałem że nie ma nic wspólnego
pukko Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 a mnie się jedna szufladka ze spryskiwaczem nie chowa sama do końca? Rada?
Rekomendowane odpowiedzi