mile_end Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 nie wiedziałem gdzie to dać tak ciekawostka może kogoś zainteresuje http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?t=1105165 sorry za pomyłkę proszę o przeniesienie albo usunięcie
grzes1150 Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 Nie ten dział!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -Nawigacja,CarAudio i CB-Radio!!!!! Zresztą tam już było sporo o tego typu emulatoracz!!!
kretcik Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 dla mnie bomba - o emulatorach bylo ale nie widzialem aby ktos tak dobry temat dal
DeeJay_Kill Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 już napisałem do autora projektu. On dość długo rozkminiał protokół komunikacji zmieniarki z radiem, więc szacun dla niego. Zobaczymy, jak zechce się podzielić efektami swojej pracy, to może coś takiego się zbuduje;) A tak btw - myślę, że jeżeliby robił te emulatory na szerszą skalę, to mógłby dorobić - stworzył program, to może go sprzedawać
Rekomendowane odpowiedzi