wojtas_7 Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Witajcie Tak jak w temacie.Byłem u mechanika wczoraj i to wynalazł zapomniałem z którego...(cholera) I mam pytanie bo to już tak trwa ze 4 miesiące ubywa mi płynu ze zbiorniczka chłodniczego i czy można wlać jakiś uszczelniacz? czy to w ogóle coś da czy nie bawić się w takie preparaty.Jakbym lał to tylko ligui moly
dziki24 Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Nie lepiej poswiecic dzien caly na zlokalizowanie wycieku i miec spokoj ;-) mam uraz do uszczelniaczy wlalem kiedys do 80 i uwierz ze zatkalo mi nagrzewnice w ciagu 15 minut po wlaniu tego syfu tylko szybka i trzezwa decyzja o sciagnieciy przewodow z nagrzewnicy i podlaczenie weza w odwrotna strone pomoglo . Nigdy wiecej decyzja nalezy do ciebie :-) wystrugane jednym palcem na szybkosci wiec badz wyrozumialy
W.W. Opublikowano 6 Lutego 2018 Opublikowano 6 Lutego 2018 Też ubywało płynu.Najpewniej,to trzeba wymienić "wąż cieczy chłodzącej" Nr OEM: 06B121058BH (silnik ALZ 1,6 8V).Jest to komplet ,z trójnikiem plus rurki dwie ,podpięte do niego.Na e-bayu 44 ojro,ale w ASO nieco ponad stówę.Dostęp od tyłu silnika.Po wymianie,nie ubywa ani kropli.Wklikaj OEM i zobaczysz związane z tym obrazki. OK
Rekomendowane odpowiedzi