KryniuTor Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Witam. mam problem-kiedy zapalam zapłon automatycznie zapalają sie światła... nie wiem czy to jest problem z gdzieś w kostce przy przełączniku czy zaprogramowane na życzenie klienta w serwisie???? jak ktoś miał taki problem to niech odpisze z góry dzięki za podpowiedż... pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Pewnie tak zakodowane ale trzeba podpiac kompa i sprawdzićCoding 0?xxx: Light Sensor 0 = Light Sensor not installed 1 = Light Sensor installed 0x?xx: Trailer Hitch 0 = Trailer Hitch not installed 1 = Trailer Hitch installed 0xx?x: Headlights 0 = Halogen Headlights 1 = Xenon Headlights 0xxx?: Country 1 = Rest of World2 = Northern Countries (Finland, Sweden, Norway, Denmark) 3 = USA 4 = Canada
elmer80 Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Podepne się... U mnie jest taki cyrk że bixy świecą bez zapłonu!? To chyba nie wina kodowania tylko kabelkologii? wysłane z Commodore 64
Rekomendowane odpowiedzi