rojbert Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 mam pytanko do kolegów posiadających B5 jakie przyciski są podświetlanie w drzwiach kierowcy bo u mnie jest następująco: - przycisk szyb L i P - świeci - przycisk zamykania zamka centralnego - świeci - przycisk cztero-kierunkowy do reg. lusterek - świeci - przełącznik prawe / lewe lusterko - nie świeci czy ten ostatni też nie powienien świecić ??
Wihajster Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 mam pytanko do kolegów posiadających B5 jakie przyciski są podświetlanie w drzwiach kierowcy bo u mnie jest następująco: - przycisk szyb L i P - świeci - przycisk zamykania zamka centralnego - świeci - przycisk cztero-kierunkowy do reg. lusterek - świeci - przełącznik prawe / lewe lusterko - nie świeci czy ten ostatni też nie powienien świecić ?? nie....
rojbert Opublikowano 26 Września 2008 Autor Opublikowano 26 Września 2008 mam pytanko do kolegów posiadających B5 jakie przyciski są podświetlanie w drzwiach kierowcy bo u mnie jest następująco: - przycisk szyb L i P - świeci - przycisk zamykania zamka centralnego - świeci - przycisk cztero-kierunkowy do reg. lusterek - świeci - przełącznik prawe / lewe lusterko - nie świeci czy ten ostatni też nie powienien świecić ?? nie.... to znaczy?? nie, nie powinien świecić czy nie, powininien świecić
rojbert Opublikowano 26 Września 2008 Autor Opublikowano 26 Września 2008 on w ogóle nie świeci dzięki za info, trochę się uspokoiłem :>
YATES Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 on w ogóle nie świeci dzięki za info, trochę się uspokoiłem :> No a jakby miał świecić to wielki dramat,koniec świata chyba byś tego nie przeżył, koszty większe od wymiany dwumasa i pompy wtryskowej
otis8 Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 ja mam inny problem. brak podświetlenia znaczków na climatronicu. świecą sie kontrolki właczenia a takze pokretła regulacji foteli oraz ekran klimy ale brak wspomniany funkcji.. ktos moze mial z tym problem...? dodam ze sam moduł klimy sprawdzony i na stole.. działa i świeci..
grippen Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 może gdzieś kabelek przerwany albo we wtyczce nie łączy
Rekomendowane odpowiedzi