Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nie świecą wskazówki na wyłączonych światłach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie :) dwa dni temu zakupiłem swoje pierwsze a4 i to rzuciło mi sie w oczy, wiecie o co chodzi?

Opublikowano

hmm w dzień nie wiem, ale wieczorem mi świecą.

z tego co pamiętam to po podpięciu sie vagiem, były opcje podświetlania wskazówek itp

Opublikowano

Było to wielokrotnie poruszane na FORUM , kodowanie masz w liczniku 17 adapatacja 10 kanal 19

Opublikowano

W B6 w pierwszych rocznikach chyba się nie dalo nic z tym zrobić, sam kombinowałem żeby mi się licznik swiecil bez swiatel ale niedalem rady,nawet zmieniając kodowanie :(

Opublikowano

Dokładnie tak jest, podświetlenie na wł. zapłonie i wyłączonych światłach działa dopiero w licznikach od roku modelowego 2002 :kwasny:

Opublikowano

Mam model 2004 :) w opisie napisałem 2001 bo wtedy jeszcze nie wiedziałem jaki sie trafi :)

Opublikowano

Mam model 2004 :) w opisie napisałem 2001 bo wtedy jeszcze nie wiedziałem jaki sie trafi :)

A my mamy rózowa kule i wszystko z niej wyczytamy kto z ktorego roku auta ma

Opublikowano

jestem w tym zielony;/ tzn ze trzeba to robic przez komputer czy tam na fisie?

sorka musze to poprawic :)

Opublikowano

podlaczasz interfejs pod kompa,,potem do auta i zmieniasz kodawanie przez program vag

Opublikowano

Ja mam autko z konca 2003 i mimo tego nie udało się zrobić by skala i wskazówki świeciły po zapłonie.Licznik kodowanie przyjmował a i tak nic się nie zmianiało.