imbusek Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 Witam panowie mam pytanie w jaki sposób wymienić poduszkę pasa przedniego w audi a4 b5 1.8 arg. Objawy mam takie ze jak jadę autem to by popuszczam lub dodaje gazu autem szarpie. Może ktoś wie jaka jest poduszka dokładnie w tym silniku ?
dota4fun Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 Witam panowie mam pytanie w jaki sposób wymienić poduszkę pasa przedniego w audi a4 b5 1.8 arg. Objawy mam takie ze jak jadę autem to by popuszczam lub dodaje gazu autem szarpie. Może ktoś wie jaka jest poduszka dokładnie w tym silniku ? Może równie dobrze być to wina sprzęgła, a poduszkę sprawdź na allegro
imbusek Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Opublikowano 24 Listopada 2014 sprzęgło chyba jest ok raczej poduszka bo jak na recznym szarpie autem to przod silnika dosyc wysoko sie podnosi. Jak ja sie wymienia?
dota4fun Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 sprzęgło chyba jest ok raczej poduszka bo jak na recznym szarpie autem to przod silnika dosyc wysoko sie podnosi. Jak ja sie wymienia? oblukaj
Labiel Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 Chodzi ci o odbój silnika? Czy o poduszki silnika. Jak silnik chce ci wyskoczyć spod maski to sprawdź odbój silnika. Jego łapa przykręcana jest do bloku silnika. Odkręcasz ją, zdejmujesz stary odbój jeśli oczywiście jeszcze do masz i dajesz nowy.
imbusek Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Opublikowano 30 Listopada 2014 Chodzi ci o odbój silnika? Czy o poduszki silnika. Jak silnik chce ci wyskoczyć spod maski to sprawdź odbój silnika. Jego łapa przykręcana jest do bloku silnika. Odkręcasz ją, zdejmujesz stary odbój jeśli oczywiście jeszcze do masz i dajesz nowy. Tak dokładnie chodzi mi o odbój a silnik wydaje mi się ze zbyt wysoko się podnosi z przodu. Czy wymiana tego odboju jest tak prosta jak piszesz ?
Labiel Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Czy jest prosta? Dla mnie to banał, jak odkręcenie koła. No ale niektórzy mają i z tym problem
Rekomendowane odpowiedzi