Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Rost maska i klapa tył co sądzicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie macie zdanie o "kontrolowanej rdzy" w B5. Interesuję mnie zrobienie w ten sposób przedniej maski i tylnej klapy (obie rzeczy do lakierowania z powodu uszkodzeń). Przeszło mi przez myśl żeby tak zrobić. Auto z podpisu w kolorze granatowym LZ5L. Koła Ronale r18 też myślę nad przemalowaniem. Wiem , że rost pasuje raczej do klasyków ale wydaje mi się , że jego mała ilość może pasować do B5. Może macie jakieś fotki?

Coś w ten deseń tylko , że sama klapa tył i maska :

http://www.directupload.net/file/d/3817/mx24d2br_jpg.htm

http://www.directupload.net/file/d/3817/wujpabv8_jpg.htm

http://rustent.norwegianforum.net/t17-panser-a4-b5-rat-look-med-sort-spar-selges

Oczywiście bez żadnych wzorków czy malowideł. Na to raczej bezbarwny co by dalej nie gniło. Wydaje mi się , że z ciemnymi kolorami wygląda to raczej ok. Co myślicie?

Edytowane przez Mesiah

Opublikowano

Maska i klapa w oryginalnym lakierze ?

Opublikowano
  • Autor

Co masz na myśli? W tej chwili mam tylko jedną klapę i maskę które są na samochodzie i owszem są w oryginalnym lakierze.

Edytowane przez Mesiah

Opublikowano

Daruj sobie, czasy rosta dawno minęły...

Opublikowano
  • Autor

Nie o to chodzi czy minęły jakoś mnie to nie interesuje. Ogólnie chodzi o efekt i czy nie będzie wiochy.

Opublikowano

Nie o to chodzi czy minęły jakoś mnie to nie interesuje. Ogólnie chodzi o efekt i czy nie będzie wiochy.

Moim zdaniem będzie, jeśli już iść w rosta to auto musi leżeć jak pojebane, koła jakieś poszerzane stale w rdzy, lakier zmatowiały, wnętrze wyprute itp., a jeśli do seryjnego auta wpakujesz maskę i klape w roscie to będzie z d*py wyglądać... Ale zrobisz jak uważasz...

Edytowane przez szafa

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem może i masz racje. Dlatego założyłem ten temat.

Opublikowano

takie rzeczy dobrze wygladaja na starym VW

ostatnio ktos na forum wspominal ze ma goly ocynk, moze warto o czyms takim pomyslec ?

Opublikowano
  • Autor

Nie mam pojęcia jakby to mogło wyglądać.

Opublikowano

JAk dla mnie Audi nie przystoi tak krzywdzić.

Opublikowano
  • Autor

Powiem Ci szczerze , że im dłużej o tym myślę tym bardziej jestem na nie. Jakiś taki impuls miałem.

Opublikowano

Dobrze Ci tutaj ktoś poradził. Rost żeby wyglądał jako zamierzony i robił naprawdę wrażenie musi być dodatkiem do gleby, dużego koła itd. a tutaj to może się skończyć, że będzie wyglądało jak zardzewiałe OOOO. Też mi się rost podoba, ale strasznie gruby projekt musi być żeby osiągnąć zamierzony efekt - tak uważam, możesz się nie zgadzać :) a ta B5 bez zderzaka z drugiej fotki... bardzo fajna, ale dla mnie tylko do popatrzenia, ja bym auta w roście nie chciał.