srb38vx Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2015 Rameczki klubowe Podłokietnik Ramka pod 2 Din Gałka biegów
main Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 przecież to bylo do przewidzenia. na początku powiedział że kupi coś na rok-dwa żeby sie odkuć i wraca do , a tam już był plan i wielkie mierzenie czy wejdą zica z S4
jhimo Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 Chyba juz sprzedany co? bo widzialem na parkingu pod grubą kwk jankowice ;D
srb38vx Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Opublikowano 27 Lutego 2015 Chyba juz sprzedany co? bo widzialem na parkingu pod grubą kwk jankowice ;D Pod grubą stoi Kasia i leon ten srebrny parch nadal w moich rękach
main Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 ostatnio wpadam do Andrzeja na kawę i wjeżdżając ukazał mi się oto taki widok. mało co mi nie ubiegło ze śmiechu, no i trzeba było to uwiecznić. Ujuś ty se weś otwórz ręczno automyjnia i w tych batkach to mosz z całego województwa baby z autami na placu. moim zdaniem śmiało zdjęcie do kalendarza :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
andynl Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 To może ja i swoim podjadę na myjkę tylko wtedy to może lepiej niech koszulke założy
Arturoo Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 A co kręcą Cię blond kłaki na klacie ??? [emoji14]olew:
andynl Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 A co kręcą Cię blond kłaki na klacie ??? [emoji14]olew: No przeciez napisałem żeby koszulkę założył
Rekomendowane odpowiedzi