Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Lifting Srebrnej Strzały. 17", lampy, Weitec-35, polerka fajek, roletki drzwiowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Foteliki miodzio, wziąłeś z tylnią kanapą?

Yep była gratis :decayed:

Nie pokazuj tych stalaków :wallbash:

Stal jest dobra :naughty: nie trawię kołpaków :sick3:

Opublikowano

Stal jest dobra :naughty: nie trawię kołpaków :sick3:

też nie trawię kołpaków :sick3: Ale stal nie jest dobra :wallbash:

Opublikowano

tylko ona miała inną tapicere, co nie? :gwizdanie:, miałem je brać tylko ta kanapa nie pasiła :kwasny:, ale wyglądają elegancko, i jak po przesiadce na kubełki?

Opublikowano
  • Autor

No co zrobić? :disgust: W zimę nie muszę wyglądać ;)

tylko ona miała inną tapicere, co nie? :gwizdanie:, miałem je brać tylko ta kanapa nie pasiła :kwasny:, ale wyglądają elegancko, i jak po przesiadce na kubełki?
Dziwnie, jakby twardsze no i cały czas czuję że boczki mnie trzymają :kox: myslę że jedna dłuższa trasa i nie będę się przyznawał, że kiedykolwiek miałem płaskie taborety :naughty:
Opublikowano

Dziwnie, jakby twardsze no i cały czas czuję że boczki mnie trzymają :kox: myslę że jedna dłuższa trasa i nie będę się przyznawał, że kiedykolwiek miałem płaskie taborety :naughty:

no napewno, kubełki sa następne na mojej liście modów :naughty:

Opublikowano

Taboret albo naleśniki :wink4:

Chyba mnie przekonałeś, żeby na wiosnę zacząć szukać kubełków.

Opublikowano

Proste co kubełki to kubełki :kox: też kiedys dawno temu miałem takie nalesniki :sick3:

Opublikowano

Ja to sobie nie wyobrażam wnętrza B5 z innymi fotelami niż kubełki :tongue4: Jak wsiadam do wnętrza z normalnymi "naleśnikami" to aż mi :sick3:

Opublikowano

Reniu , elegancko wyszło :)

Teraz na spocie, mam nadzieje ze bedziesz i sie pochwalisz :>[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 22:24_________________________________________________

Ja to sobie nie wyobrażam wnętrza B5 z innymi fotelami niż kubełki :tongue4: Jak wsiadam do wnętrza z normalnymi "naleśnikami" to aż mi :sick3:

oj juz nie przesadzaj :gwizdanie: lepsze takie fotele niz wiadro , czy tam skrzynka :>

Opublikowano
  • Autor

Oczywiście :cool1: niestety ten weekend miałem zayehany na maksa, nawet nie udało się znaleźć czasu by stołki zamontować :wallbash: a wewnętrznie mnie roznosiło :ad:

Opublikowano

oj juz nie przesadzaj :gwizdanie: lepsze takie fotele niz wiadro , czy tam skrzynka :>

wiem wiem fotel ma być wygodny a nie wyglądać :decayed: Ale w przypadku auta musi też wyglądać :decayed:

Opublikowano

Reniu , elegancko wyszło :)

Teraz na spocie, mam nadzieje ze bedziesz i sie pochwalisz :>[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 22:24_________________________________________________

ja też mam zwykłe, ale już na nie patrzeć nie mogę :decayed:, a pozatym nawet kajoj miał w swojej naleśniki :bag:

Opublikowano

Reniu ponosiles moje kubly i widzis jak to sie skonczylo..... musialy wyladowac i u Ciebie.. :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Reniu ponosiles moje kubly i widzis jak to sie skonczylo..... musialy wyladowac i u Ciebie.. :naughty:

Niech mi ktoś da ponosić jakieś BIG TURBO :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

masz podgrzewane te kubły :mysli:

Opublikowano
  • Autor
:no: ale szmaty nie trza grzać... :gwizdanie:
Opublikowano

czasem trzeba :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Hmm... nie to było priorytetem, fajnie że udało się znaleźć stołki w tym samym wzorze co miałem. Oczywiście marzyła mi się czarna, grzana skórka w kuble ale... [ciach] jestem zayebiście zadowolony :kox:

Opublikowano

No Reniu, gratuluję :D muszę w końcu coś ze swoim szmaciakowym kubłem zrobić, dolny profil już kompletnie przetarty...

Opublikowano

Oczywiście marzyła mi się czarna, grzana skórka w kuble ale... [ciach] jestem zayebiście zadowolony :kox:

Ja tysz :decayed: choc wcale jeszcze ich nie mam :gwizdanie: :kox: