Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Lifting Srebrnej Strzały. 17", lampy, Weitec-35, polerka fajek, roletki drzwiowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pięknie Reniu :D Też się w weekend za taki zabieg zabiorę ;)

Opublikowano

jest tak... pedantycznie czysto :decayed: zresztą Reniu ma zawsze wypucowane auto to i silnik też musi być :tongue4:

Opublikowano
:bry: Reniu wyszło super :good: Środków do mycia silnika jest wiele.Tak jak napisałeś,używam płynu "fular" już od kilku lat i nic nie dzieje się (jest to środek organiczny).Trochę pracy a efekt wyśmienity :good: .Reniu teraz możesz jak ja podchodzić do silnika w białych rękawiczkach :naughty: Tak na marginesie,to płyn polecił mi kolega ( handlarz samochodami) :polew: Ciekawe czemu on tak myje te silniki przed sprzedażą :mysli: :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

Bo handlarze chcą ukryć ślady zapoceń i wycieków. Ja nie muszę nic ukrywać :cool1: a efekt końcowy bardzo cieszy moje oko :jerk:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Reniu moze jakas aktualizacja ? :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Hmmm... nic ostatno się u mnie nie wydarzyło, może tylko to że wpadł do głowy pomysł na kubełki w czarnej skórze :kox:

Mam też kilka ostatnich shot'ów:

spot20100905001.jpg

spot20100905016.jpg

spot20100905022.jpg

spot20100905023.jpg

spot20100905024.jpg

Ostatnie foto typowo dla porównania z podświetlanymi kratkami, na które mam smaka od początku posiadania A4 :sarcastic:

Opublikowano

a nie myslales o dokladkach i progach w kolor :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Myślałem... boje się, że będzie odłazić z progów (twarda guma), dokładki to nie problem.

Opublikowano

Mi nic nie schodzi po 2 latach więc maluj śmiało , fajna furka zadbana :wink4:

Opublikowano

Hmmm... nic ostatno się u mnie nie wydarzyło, może tylko to że wpadł do głowy pomysł na kubełki w czarnej skórze :kox:

Mam też kilka ostatnich shot'ów:

spot20100905001.jpg

spot20100905016.jpg

spot20100905022.jpg

spot20100905023.jpg

spot20100905024.jpg

Ostatnie foto typowo dla porównania z podświetlanymi kratkami, na które mam smaka od początku posiadania A4 :sarcastic:

Jak ja ci zazdroszczę felunlku...

Opublikowano

Reniu spokojnie nic nie bedzie schodzilo...zalatwie Ci temat jak nalezy :wink4:

Opublikowano

Reniu liczniczek z FISem z polifta :cool1: To jest ogroooooomna zmiana na + :) polecam :wink4: Jakiś programik to tam u siebie masz? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Licznik z FISem chodzi mi po głowie, krateczki podświetlane z polifta i kubełki, bo na naleśnikach siedzi się do d*py :bag:

Softu nie robiłem bo chciałem mieć wcześniej ogarniętą mechanikę. Oczywiście również wirus za mną też chodzi :evil:

Opublikowano

Ten silnik wygląda świetnie - masz wycieki? :polew: oczywiście żart, zadbane autko :)

Pół-skóry Recaro :rolleyes: coś co bym widział u siebie :) Dobrze, że ja już mam FIS, podświetlane kratki :) mniej do modzenia :)

Opublikowano

a fajki to musisz regularnie papierem leciec, czy nie brudza sie?

Opublikowano
  • Autor

Żadnym papierem! Są tak wygłaskane, że wystarczy wilgotna szmatka :kox:

Opublikowano

Reniu wynegocjowalem dla Ciebie b.dobra cene na lakierowanie dokladek...jestes zainteresowany?? jak tak to wal na kom albo PW (lepeij kom) [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 08:55_________________________________________________aha i na Bete tez mam innego goscia (lepsza cena-i lepsza jakosc)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Wreszcie udało się zamontować podświetlane krateczki (EU) z polifta :buhaha:

Ten mod chodził za mną od początku posiadania B5 także jestem bardzo syty :cygaro:

kratki01.jpg

kratki02.jpg

kratki03.jpg

kratki04.jpg

kratki05.jpg

kratki06.jpg

kratki07.jpg

Wielkie podziękowania dla Manny'ego :notworthy:

Opublikowano

Do usług :hi:

Zajebingo ;) U siebie też będę rezał na pewno, jeszcze nie wiem kiedy, ale będę :good: