rafalekx Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 super teraz alu i będzie gites Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 chyba oplacalo sie stracic caly weekend na lampki, bo efekt jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Ja tam nie mam wątpliwości że było warto :gwizdanie: Jeszcze raz dziekuję za pomoc przy podłaczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbinek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Reniu, naprawdę dobra robota Szkoda tylko ,że kombi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ja bym powiedział dobrze że nie sedan :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmdash Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 te lampy po lifcie odmladzaja auto znacznie, bardzo mi sie to podoba świetna furka, mi osobiscie tylko co nigdy sie nie podobalo we wnetrzu aut (nie mowie o twoim) to to drewienko Ale razem z ta felgą efekt byłby nieziemski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Felga 17" będzie, tylko muszę się trochę odkuć finansowo. W grę wchodzą 3 kółka: pięcioramienne Audi Sport (takie jak ma djbinek), Avus'y (jak ma topor) lub od B7 (jak ma Pablo7). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell1979 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 witam mam pytanko jaki konkretnie model felg wstawiles w tego ,,photo shopa ,,- bo spodobal mi sie ten projekt- wygladaja tlusto :gwizdanie: a mam tez sreberko wiec moze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 W projekcie z przodem były felgi S-line a z widocznym tyłem pojechana sprawa... kółka z tej popierdółki http://www.seriouswheels.com/cars/top-2004-Pontiac-GTO-Ram-Air-6.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell1979 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 :hi:hm no faktycznie pojechana sprawa ale dzieki za info - pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Kwietniowa sesyjka: Piękna i Bestia i bonus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erea1 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autko coraz piękniejsze, pogratulować A swoją drogą ciekawe, ile czasu spędziłeś przy retuszu bonusa bo wyszedł bardzo piękny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbinek Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Mistrzu, jak bym wysłał Ci kilka fotek mojej nuni, to przerobiłbyś mi tak jak tą na końcu? Albo powiedz co i jak, to sam się pobawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salata Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Hmm, wedlug mnie ten bonusik to HDR prawda?? czy sie myle?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Tak, to pseudo HDR. Trochę zabawy z Photomatrix i można uzyskać bardzo ciekawe efekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 No Reniu ... wygląda klasa!! jeszcze tylko alusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 ...i lampki tył :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qoperek Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 cacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 naprawde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnyjurek Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 fele i kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi