quadral20004 Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) Witam.Juz dawno mialem wrzucic swoja laleczke,ale z czasem bylo ciezko.Dzis znalazlem chwile i oto ona: Autko z 2009 roku wersja 143km.po pierwszym lifcie.dodatkowo: -ele klapa -pakiet oswietlnia led -ele fotele z pamiecia -suboofer -parktronic przód -line assist -side assist -aktywny tempomat w aucie dotad wymienilem : -wszytskie plyny -komplet filtrow mahle -nowe opony dunloop bluresponse w planach : -oklejenie lusterek ala s4 -przyciemnienie tylnich szyb -wymiana felg na 17" Oby smigała bo to moj pierwszy germaniec:) Edytowane 27 Listopada 2014 przez quadral20004
bigjasiu Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) Witam.Juz dawno mialem wrzucic swoja laleczke,ale z czasem bylo ciezko.Dzis znalazlem chwile i oto ona: Autko z 2009 roku wersja 143km.po pierwszym lifcie.dodatkowo: -ele klapa -pakiet oswietlnia led -ele fotele z pamiecia -suboofer -parktronic przód -line assist -side assist -aktywny tempomat w aucie dotad wymienilem : -wszytskie plyny -komplet filtrow mahle -nowe opony dunloop bluresponse w planach : -oklejenie lusterek ala s4 -przyciemnienie tylnich szyb -wymiana felg na 17" Oby smigała bo to moj pierwszy germaniec:) Hmmm ciekawa konfiguracja wyposażenia kolego, co do aktywnego tempomatu to trochę przesadziłeś Moje sugestie, rezaj PEŁEN S-LINE, zewnętrzny plus neon tył, autko przyzdobi na maxa!!! Środek to kłaniają się fotele bo widzę że nędzne (ale elektryczne). Bezawaryjności kolego Ci życzę, ale podeślij jeszcze parę fotek. Pozdro Edytowane 27 Listopada 2014 przez bigjasiu
andynl Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 Kolega wyżej dobrze Ci radzi wal S-line i poliftowe lampy z tyłu autko nabiera całkiem innego wyglądu wymiana felg na 17" Nie baw się w 17cali wal 19 a najbiedniej 18 cali. Ja zakupiłem teraz 19 i autko całkiem inaczej wygląda Bezawaryjności
quadral20004 Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Opublikowano 28 Listopada 2014 mialem kiedys tempomat w toyo i calkowicie inaczej dzialal.ten tutaj przyspiesza i hamuje ukladem hamulcowym;p myslalem ze to aktywny tempomat. jesli sie myle to sory;p przed zakupem te fotele tez wydawaly mi sie lipne.powiem szczerze w realu jest calkiem przyzwoicie.teraz to nawet bardziej od sporotowych mi sie podobaja:D co do felg nie chce przeginac bo mamy tragiczne drogi tutaj gdzie mieszkam. o pakiecie s line i lampach swiatlowodowych tez myslalem, ale to juz dalsza przyszlosc,narazie starcza mi to co jest.planuje przy okazji ja okleic ja na niebieski mat
skotmen Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 Kolega wyżej dobrze Ci radzi wal S-line i poliftowe lampy z tyłu autko nabiera całkiem innego wyglądu wymiana felg na 17" Nie baw się w 17cali wal 19 a najbiedniej 18 cali. Ja zakupiłem teraz 19 i autko całkiem inaczej wygląda Bezawaryjności Popieram
MakoUSM Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Kolega wyżej dobrze Ci radzi wal S-line i poliftowe lampy z tyłu autko nabiera całkiem innego wyglądu wymiana felg na 17" Nie baw się w 17cali wal 19 a najbiedniej 18 cali. Ja zakupiłem teraz 19 i autko całkiem inaczej wygląda Bezawaryjności Popieram Też się bałem 18stek na początku przy naszych drogach itd. Po kilku miesiącach stwierdzam, że 18stki to najmniejsze kółka jakie będę miał, bo jak jest w miarę szeroka opona to i komfort spoko i wygląda przyzwoicie
skrab Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 mialem kiedys tempomat w toyo i calkowicie inaczej dzialal.ten tutaj przyspiesza i hamuje ukladem hamulcowym;p myslalem ze to aktywny tempomat. jesli sie myle to sory;p przed zakupem te fotele tez wydawaly mi sie lipne.powiem szczerze w realu jest calkiem przyzwoicie.teraz to nawet bardziej od sporotowych mi sie podobaja:D co do felg nie chce przeginac bo mamy tragiczne drogi tutaj gdzie mieszkam. o pakiecie s line i lampach swiatlowodowych tez myslalem, ale to juz dalsza przyszlosc,narazie starcza mi to co jest.planuje przy okazji ja okleic ja na niebieski mat ?? o co kolego Ci chodzi z tym tempomatem ,, .ten tutaj przyspiesza i hamuje ukladem hamulcowym; Fura fajna
Rekomendowane odpowiedzi