dynamiquedci Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Koledzy, jakie DV wybrać? Forge 007 czy orginał z S3? Co będzie lepsze? 1.8T AVJ po programie na 205 KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz13 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Zwykła z końcóką 710N. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo.a3 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) Zwykła z końcóką 710N. w ASO ponoć juz sie konczą te z "N" i dają te z koncówka "P", Edytowane 30 Listopada 2014 przez kosmo.a3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dynamiquedci Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Właśnie w ASO jest 06A 145 710P. 06A 145 710N skonczyły się w lipcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 pakuj Forge'a, ktos ma do oddania na forum za 200zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dynamiquedci Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Dev, to ja właśnie chciałem sprzedać, bo mam w aucie, a jade na program i każdy mówi zakładaj 710N/P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 :polew: Plastik lepszy od alu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Ja obecnie mam problem z forge 007 zacina sie i dopiero po drugim nacisnieciu gazu turbo wstaje na maxa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 A ja mam 007 od 5 lat i dziala znakomicie. raz na pół roku rozbieram ją, myję, poleruje co trzeba, smaruje syntetycznym smarem i skladam Tobie tez to radze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Co polerujesz, czym polerujesz i gdzie kupic taki smar ? W niedzele bede go rozbieral po raz 3, ogolnie mam zielona sprezyne a z danych producenta powinienem miec żólta, mimo to bylo ok a teraz jest lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Wyslij go do mnie to Ci go ogarne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Nie mam nic na podmiane :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Życie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Jak nic nie poradze w weekend to odezwe sie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Lepiej go wyslij, wróci jak nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dynamiquedci Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 No Dev mowisz ze alu lepsze od plastiku? Hmm 710N polecił Gregor10. Rozmawialem z nim.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Mi na doladowaniu 1.3-1.4 bara zdechly trzy 710N w ciagu dwóch miesięcy. Alu jest nieśmiertelna, ale trzeba o nią dbać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek11 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) wiecie co, zapytam troche z du*y. Z racji tej że nie miałem z tym do czynienia, nie orientuje się co to jest ten DV, jak działa i co daje z tego co mniej wiecej kumam to jest jakis zawór, ale czy on działa cos na zasadzie blowoffa? z tego co piszecie ze nawet i to sie czysci, chyba na wiosne musze powyjmowac kilka rzeczy i przeczyscic e zeby to fajnie chodziło. Tzn nie wiem czy nie chodzi, ale miałbym pewnosc ze chodzi Edytowane 6 Grudnia 2014 przez przemek11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Tak jak piszesz jest to cos jak blow off tyle ze to zawor recylkulacyjny psssy robi spowrotem w obieg a blow off wywala w atmosfere :-) . seryjnego dv nie wyczyscisz bo jest nie rozbieralny. Edytowane 6 Grudnia 2014 przez krzysiekvtec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek11 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 aha no to teraz juz wiem to powiedz mi jeszcze co mi da jak do derynych gratów i mocy wrzuce którąś DVke co ty wymieniłes? jaka bedzie korzysc czy przy seryjnej mocy kompletnie zadna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi