skovroon Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2008 Panie Nowak spoglądając na Pana 19tki MAM8 to mnie szczerze roz***la ale boje sie tego cholernego prostowania kilka razy w miesiacu..:/ skovroon , przydało by się Ciebie opierd... że gadasz takie głupoty :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: najwięcej narzekają Ci którzy nie jeżdzą na 19` :gwizdanie: ja jeżdzę już na moich 19` 32kkm i ani raz nie prostowałem , koła prościutkie jak były tak są a jeżdzę po całej polsce... nie raz już zaliczyłem taką dziurę że myślałem że koło odpadło a tu nic także nie narzekać tylko zakładać :naughty: skovroon zakładaj i się lansuj teraz to juz całkowicie zgłupiałem.... [br]Dopisany: 08 Grudzień 2008, 15:59_________________________________________________Trzeniu a na jakim minusie jezdzisz?? -30mm ?? i te Twoje to MAM'y ?? o komfort jazdy na 19 nie pytam bo chyba jasna sprawa....
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 -20 mm , MAMy , jeśli chodzi o komfort to taki sam jak na 17 , ja nie zauważyłem różnicy podczas jazdy. Trzeba tylko bardziej uważać na progi , krawężniki itd
skovroon Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2008 dobrze ze mam jeszcze troche czasu do wiosny z tymi felami.... aczkolwiek pierwszy rzut oka na allegro itp na 19tki juz byl...... :> i nawet znalazlem komplet 19tek Kolegi Nowak_zg czy jakoś tak.....
skovroon Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ładna audi na farmerskim podwórzu ta antena od UNIDENA na rogu klapy ---------> trochę chamówa to przepraszam gdzie wg Ciebie powinienem posadzic antene??a i co Ci sie nie podoba w moim podwórku?? [br]Dopisany: 30 Grudzień 2008, 17:12_________________________________________________aa tak w ogole to autko jest swiezo po pomalowaniu dokladek i zalozeniu lotki na klape...
skovroon Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2008 Foty.. kurde dajcie mi troche czasu.. zrobie zdjecia od razu jak spadnie snieg w dosc milej scenerii ale nie powiem...wizerunek auta nawet na tych 16" znacznie sie poprawil
paulo77 Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 Panie kolego śnieg już dawno stopniał, fele nowe założone fotki na spociku porobione więc może cos wrzucisz :gwizdanie: ps. jak chcesz to moge podesłać moje foty Twojej ślicznotki na email
skovroon Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Opublikowano 17 Marca 2009 Panie kolego śnieg już dawno stopniał, fele nowe założone fotki na spociku porobione więc może cos wrzucisz :gwizdanie: mówisz masz :)
ykk Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 Trzeniowoz II A tak na serio to bardzo ladnie.. Ale zawias obowiazkowy..
Tobi_one Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 oprocz B8-emek ktore podabaja mi sie najbardziej B6 takze lubie i widac ze zadbana jest nawet mody tez widze ze w dobrym kierunku ida pozostaje zyczyc tylko powodzonka w realizacji sukcesywnie do przodu i do przodu i wciaz do przodu...
antonio Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 scovroon ładnie poleciałeś z tematem jeszcze zawias 1BE i będzie
skovroon Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Opublikowano 18 Marca 2009 scovroon ładnie poleciałeś z tematem jeszcze zawias 1BE i będzie taa 1be i bedzie cacy
antonio Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 scovroon ładnie poleciałeś z tematem jeszcze zawias 1BE i będzie taa 1be i bedzie cacy ja jutro powinienem dostać felgi i oponki 18 i niedługo zakładam na swoją
paulo77 Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 taa 1be i bedzie cacy No i jakiś wirusik na Vectry by sie przydał
skovroon Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Opublikowano 19 Marca 2009 skovroon podaj mi kod swojego lakieru.. ale to jutro po co Ci jesli mozna wiedziec??
ykk Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Bo widze ze te ledy (z czarna ramka) fajnie komponuja sie z Twoim lakierem A tak poza tym kierunki w tych ledach maja symetryczne bolce czy asymetryczne?
skovroon Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Opublikowano 19 Marca 2009 Bo widze ze te ledy (z czarna ramka) fajnie komponuja sie z Twoim lakierem A tak poza tym kierunki w tych ledach maja symetryczne bolce czy asymetryczne? bodajze asymetryczne, ale to musialbym sie upewnic.
Piechol Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 jakoś ominąłem ten temat wcześniej super korzystne zmiany, pogratulować jeszcze tylko to 1BE
Rekomendowane odpowiedzi