Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] A oto moja śliczna 1.9 TDI - 18", LAMPY LED, BIX, VIRUS. SPRZEDAM!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panie Nowak spoglądając na Pana 19tki MAM8 to mnie szczerze roz***la ale boje sie tego cholernego prostowania kilka razy w miesiacu..:/

skovroon , przydało by się Ciebie opierd... że gadasz takie głupoty :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

najwięcej narzekają Ci którzy nie jeżdzą na 19` :gwizdanie:

ja jeżdzę już na moich 19` 32kkm i ani raz nie prostowałem , koła prościutkie jak były tak są a jeżdzę po całej polsce... nie raz już zaliczyłem taką dziurę że myślałem że koło odpadło a tu nic także nie narzekać tylko zakładać :naughty: :naughty:

skovroon zakładaj i się lansuj :decayed:

teraz to juz całkowicie zgłupiałem.... :confused4::mysli::)[br]Dopisany: 08 Grudzień 2008, 15:59_________________________________________________Trzeniu a na jakim minusie jezdzisz?? -30mm ?? i te Twoje to MAM'y ??

o komfort jazdy na 19 nie pytam bo chyba jasna sprawa....

Opublikowano

-20 mm , MAMy , jeśli chodzi o komfort to taki sam jak na 17 , ja nie zauważyłem różnicy podczas jazdy. Trzeba tylko bardziej uważać na progi , krawężniki itd

Opublikowano

dobrze ze mam jeszcze troche czasu do wiosny z tymi felami.... aczkolwiek pierwszy rzut oka na allegro itp na 19tki juz byl...... :> i nawet znalazlem komplet 19tek Kolegi Nowak_zg czy jakoś tak..... :naughty:

Opublikowano

Ładna audi na farmerskim podwórzu :good:

ta antena od UNIDENA na rogu klapy ---------> trochę chamówa

to przepraszam gdzie wg Ciebie powinienem posadzic antene??

a i co Ci sie nie podoba w moim podwórku?? :disgust::tongue4:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2008, 17:12_________________________________________________aa tak w ogole to autko jest swiezo po pomalowaniu dokladek i zalozeniu lotki na klape...

Opublikowano

Foty.. :decayed:

Opublikowano

Foty.. :decayed:

kurde dajcie mi troche czasu.. :) zrobie zdjecia od razu jak spadnie snieg w dosc milej scenerii :naughty: ale nie powiem...wizerunek auta nawet na tych 16" znacznie sie poprawil :kox:
Opublikowano

Panie kolego śnieg już dawno stopniał, fele nowe założone fotki na spociku porobione więc może cos wrzucisz :gwizdanie:

ps. jak chcesz to moge podesłać moje foty Twojej ślicznotki na email

Opublikowano

Panie kolego śnieg już dawno stopniał, fele nowe założone fotki na spociku porobione więc może cos wrzucisz :gwizdanie:

mówisz masz :):)
Opublikowano

Trzeniowoz II :kox:

A tak na serio to bardzo ladnie.. :good:

Ale zawias obowiazkowy.. :cool1:

Opublikowano

oprocz B8-emek ktore podabaja mi sie najbardziej B6 takze lubie i widac ze zadbana jest nawet :good:

mody tez widze ze w dobrym kierunku ida :) pozostaje zyczyc tylko powodzonka w realizacji :good: sukcesywnie do przodu i do przodu i wciaz do przodu...

Opublikowano

scovroon ładnie poleciałeś z tematem

jeszcze zawias 1BE i będzie :kox:

Opublikowano

taa 1be i bedzie cacy :slina:
Opublikowano

ja jutro powinienem dostać felgi i oponki 18 i niedługo zakładam na swoją :naughty:

Opublikowano

No i jakiś wirusik na Vectry by sie przydał :wink4:

Opublikowano

skovroon podaj mi kod swojego lakieru.. :)

Opublikowano

skovroon podaj mi kod swojego lakieru.. :)

ale to jutro :) po co Ci jesli mozna wiedziec?? :naughty:
Opublikowano

Bo widze ze te ledy (z czarna ramka) fajnie komponuja sie z Twoim lakierem :)

A tak poza tym kierunki w tych ledach maja symetryczne bolce czy asymetryczne?

Opublikowano

Bo widze ze te ledy (z czarna ramka) fajnie komponuja sie z Twoim lakierem :)

A tak poza tym kierunki w tych ledach maja symetryczne bolce czy asymetryczne?

bodajze asymetryczne, ale to musialbym sie upewnic.
Opublikowano

jakoś ominąłem ten temat wcześniej :mysli: super korzystne zmiany, pogratulować :good: jeszcze tylko to 1BE :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...