tomash77 Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 Witam, Posiadam nawigację Mio C710 z oryginalnymi mapami MioMap. Mapy te bardzo dobrze sprawdzają się na zachodzie Europy ale gorzej w Polsce, mają małe pokrycie. Nawigacja ta posiada wejście na MicroSD i tak pomyślałem czy można kupić kartę pamięci i na nią wgrać np Automapę, a ta MioMap została by w pamięci nawigacji. Czy muszę coś odblokowywać w nawigacji? Czy to będzie działało?
KrzyHo Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 Dokładnie nie umiem ci pomóc, ale dostałem kiedyś adres forum od jednego z użytkowników http://www.my-navia.pl/ wejdź i poczytaj, napewno ci pomoże
SZYCHA Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 Można wgrać AutoMapę....tylko wcześniej trzeba odblokować WinCE 5.0. Mi się udało tez mam MIO 710b... 1. Program odblokujący WInCE 2. Karta SD min 2GB 3. AutoMapa Szukaj w necie jest pełno materiałów na ten temat. Mi się udało i wszystko działa Uwaga niczego nie kasu i nie formatuj w nawigacji bo możesz nie mieć żadnej mapy. Automapa jest super w mieście 3D i na długich trasach też...full opcje i taki tam gadzet Chołowczyc prowadzi do celu. Pozdrawia Szycha
august Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 Na Mio Moov 200 dostępny jest specjalny panel, dzięki któremu nie trzeba odblokowywać WinCE, a po uruchomieniu wymierasz MioMap lub Automapa. Program Automapa jest zapisany w pamięci urządzenia, a same mapy są już na karcie. Program zajmuje ok 30MB, mapy Polski, Czech i Słowacji - około 170MB, a cała EU - około 1,5GB. Tak wygląda Mio Moov z nowym panelem: http://pl.youtube.com/watch?v=1Q9xXOj99nE Jak jest dla Twojej wersji - nie wiem - ale może Cię to nakieruje.
Rekomendowane odpowiedzi