Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

koncowy tłumik w dieslu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyli nie mam orginalnego tłumika?? :sad: ale co tam. i tak wsadze supersprinta albo jakiegoś ulterka na dwie strony :twisted:

Opublikowano

tez mam AFNa i od razu z tłumoka wychodza dwie ruły :mrgreen:

choć patrząc na katalog BOSALA to wychodzi ze tylko 115KM AJM po 98 roku mial dwie ruły

reszta dzieliła sie na dwie z jednej

Opublikowano

sprawdzilem u siebie i tez z tlumika wychodzi jedna a potem dzieli sie na dwie ..........

Opublikowano

no ale Panowie, czy wychodzi jedna czy dwie to nie ma problemu chyba zadnego, spolerować albo coś ładnego dołożyć i bedzie git

Opublikowano

chialem dzis sie za to zabrac ale czasu zbraklo

weeeknd weekend i bedzie gotowe i strzele zdjec pare

Opublikowano
no ale Panowie, czy wychodzi jedna czy dwie to nie ma problemu chyba zadnego

no bałem sie tylko że mam jakąś chińską podróbe :) i że przez to auto nie ma kopa :razz: :lol: ale jak mówicie żeby spolerować to jutro sie pobawie :)

[ Dodano: 2006-05-05, 13:00 ]

3av5ghlo80udknt3m.jpg

coś takiego mi wyszło :P

Opublikowano

no ladnie Ci to wyszlo,

trza bedzie u siebie zrobic to samo ale z tym czasem to krucho oj krucho

pozdro

Opublikowano

ladnie?? za mało powiedziane rewelka. Tylko widze ze tak jak ja tez masz na koncu takie male wżery. Nie umiem sobie z nimi poradzic :(

Opublikowano

ja psiknałem na to takim sprejem chromowanym :P oczywiscie szczota drucianą i odrzewiaczem pozbylem sie rdzy najpierw. pewnie zejdzie ten chrom ale cuż narazie jest ladnie :)

Opublikowano

kran27cs.th.jpg

no to i ja się pochwale moim kranem

Opublikowano

Powiedzcie mi co trzeba zrobic zeby taki fajny efekt uzyskac, bo ja u siebie w kadziu tez mam fajke do dolu i na razie jest troche przyrdzewiala. Szczotka druciana, papier wodny a co dalej?

Opublikowano

szczotka druciania na wiertarke plus papier wodny 800 i 1200

Opublikowano

To najpierw........a potem taki filc na wiertarkę i pasta do polerowania kwasówki i wychodzi efekt chromu.........można się przejrzeć.

Opublikowano

To najpierw........a potem taki filc na wiertarkę i pasta do polerowania kwasówki i wychodzi efekt chromu.........można się przejrzeć.

zgadza sie ale na jak dlugo??pewnie po tygodniu znowu bedzie przydymiona koncówka na czarno :razz:

Opublikowano

ja u siebie zrobilem szczotka druciana 800 i pozniej targalem 2000 :/ i jest ladnie ale wlasnie nie bluszczy az tak zebum sie mogl przejrzec ....

Opublikowano

zgadza sie ale na jak dlugo??pewnie po tygodniu znowu bedzie przydymiona koncówka na czarno :razz:

końcówki rur to nawet po 10km są delikatnie czarne,ale w niczym to nie przeszkadza, szmatka i 5 sekund i jest git :wink: troche sadzy nie zaszkodzi :razz:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jezeli macie problem z czarna sadza na koncowkach tlumika to kupcie sobie uszlachetniacz i wlejcie na 30lit ropki okolo 10ml tego roztworku daje efekt...tlumika nie bedziecie miec czarnego tylko blysk :grin:

Opublikowano
Jezeli macie problem z czarna sadza na koncowkach tlumika to kupcie sobie uszlachetniacz i wlejcie na 30lit ropki okolo 10ml tego roztworku daje efekt...tlumika nie bedziecie miec czarnego tylko blysk :grin:
ale to na jedno tankowanie a pozniej wraca problem :razz:
Opublikowano

nie koniecznie...jesli ktos tego pilnuje to rozwiaze ten problem raz na zawsze :grin: ale od czasu do czasu mozna przepicowac tlumiczek ale to sporadycznie :smile:

Opublikowano

mnie to nie przeszkadza ze jest troszke koncówka przydymiona i nie mam zamiaru niczego dolewac do i tak juz drogiej ropki :razz: