POWER-KRIS Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Octavia 2 1.9 jest w niej fajka zespolona na 4 świece. Gdzie coś takiego kupić lub pojedyncze? Jedna ma urwany styk od przewodu i nie podaje napięcia do świecy.
POWER-KRIS Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2014 Odkąd mam 7 x64 to mi nic nie chodzi. Musze gdzieś w sklepie zerknąć. Ale nie mają nic takiego w ofercie. Zresztą kuzwa tam jest tylko 3 cm przewodów widoczne, reszta w fajkach lub wiazce głównej silnika. Bajka robota. Coś w ten deseń Ewentualnie jakie auto ma takie świece i pojedyncze fajki to by przeszczep zrobił.
Dev Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Daj jakiemus domorosłemu elektrykowi to Ci ogarnie za parę złotych.
POWER-KRIS Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2014 Dev ja jestem automatykiem[emoji12] Mam tylko problem od czego mogą pasic takie fajki.
Dev Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jutro podjade na znajomy smietnik i zobacze czy beda mieli. pusc mi sygnal na handy to od razu do Ciebie zadzwonię z informacją.
POWER-KRIS Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2014 Gdybym gdzieś dostał pojedyncze to bym skalpelem dostał się do kabla po scieciu uszkodzonej i bym dorobił oddzielna, w ori ta tuleja zatrzask jest odlamana lub spadła z kabla bo lata i nie łączy.
jacek70 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 W motoryzacyjnym pytaj. Np. Punto. Przewód oczywiście wysokiego napięcia.
POWER-KRIS Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2014 Świeca żarowa ma inną główkę Na szybko wladowalem do środka sprężyne z długopisu i działa. [emoji12] Znalazłem, nowy zestaw naprawczy w aso 160zl.
Rekomendowane odpowiedzi