bolusss Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Witam koledzy od pewnego czasu zauważyłem w swoim audi a4 b5 1.8 lpg ze podczas jazdy w trasie przy temp otoczenia około 5-7 stopni ze na blacie temperatura pokazywała 80 stopni. Zaczynam się zastanawiać co jest zepsute czy termostat czy czujniki. Dziś zrobiłem test na klimatroniku po około 10 km po mieście to na kanale 49 była temp 76 stopni a na 51 była 90 stopni na blacie było 80 stopni. Ciepłe powietrze leci z nawiewów . Po zgaszeniu i przekręceniu kluczyka na zegarach było 90 ale znajac zycie jak bym ruszył to spadnie .Proszę o pomoc myślę o zakupie oryginalnych części . W lecie było wszystko ok równe 90 stopni było .
wladi Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Najprawdopodobnie termostat padł miałem podobnie koszt około 40 zł
jacek70 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Czujnik wymienisz szybciej. Możesz od kogoś pożyczyć w celu sprawdzenia ew.kupić. Jednak bardziej skłoniła bym się w kierunku termostatu. Możesz jeszcze przysłonić chłodnicę i zobaczysz czy coś się zmieni.
bolusss Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2014 koledzy temat do zamknięcia tremostat wchlera kupiony za 80 zł załozony i jest gitara równe 90 stopni
wladi Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Od razu mówiłem że termostat Edytowane 22 Grudnia 2014 przez wladi
Rekomendowane odpowiedzi