Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 1.9 Tdi 130km --> mod by Tune-up 184/403 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

No i jestem po wizycie u Roberta ( tune-up ) nie myslałem z to tak wyjdzie chociaż auto miało juz w seri 153 km :o Teraz Całkiem inne mega przyjemne auto.

ps : oby sprzegło wytrzymało :)

mały opis : https://www.facebook.com/chiptuning.gdansk/posts/839910166070251?comment_id=839938862734048&reply_comment_id=839959209398680&offset=0&total_comments=8&notif_t=feed_comment_reply

20141217-171859.jpg

Pozdro !! :)

Opublikowano

Hehhe niezły bonus w serii 23 km :grin:. :kox:

Opublikowano

a no były takie wypustki 150KM :wink:

gratki z wyniku :hi:

Opublikowano
  • Autor

Ale jeszcze przed chip nie czułem tych koniów :D

Opublikowano

No graty stary miałeś jeszcze lepszą serię od mojej :jerk: ale chyba to nie jest średnio zrobione tylko tyle ile się da co? Jak ori sprzęgło to nie wytrzyma u mnie się kilka razy ślizgnęło( może miało focha bo tarcza miała jeszcze 7.7mn) zanim zmieniłem na BRD

Ps. Moja też srebrna :)

Edytowane przez nastek79

Opublikowano

No graty stary miałeś jeszcze lepszą serię od mojej :jerk: ale chyba to nie jest średnio zrobione tylko tyle ile się da co?

Raczej lightowy mod patrząć na przyrost od serii. Po prostu zdrowe pompki założone ew ALki ktoś wsadził to i grubo poszedł po sofcie :D

Opublikowano
  • Autor

Jak by mialo byc ile sie da to by bylo 188 km i 420 Nm :-D wiec zostalo to skorygowane

Opublikowano

Wynik dosyć optymistyczny :P daj jakieś filmiki jak to jedzie ;)

-Lumia 920-

Opublikowano

Wynik dosyć optymistyczny :P daj jakieś filmiki jak to jedzie ;)

-Lumia 920-

+5

Opublikowano

No graty stary miałeś jeszcze lepszą serię od mojej :jerk: ale chyba to nie jest średnio zrobione tylko tyle ile się da co?

Raczej lightowy mod patrząć na przyrost od serii. Po prostu zdrowe pompki założone ew ALki ktoś wsadził to i grubo poszedł po sofcie :D

Lightowy to raczej ja mam :wallbash: patrząc na przyrost mocy w serii 152KM

Opublikowano
  • Autor

Cos spróbuję nagrac na 3 i 4 biegu ;)

Opublikowano

I co jesteś zadowolony z roboty jaką robi Robert? Dobre podejście do tematu nie?

Opublikowano

W sensie u Ciebie było 152km w serii ? Jesli 172km po sofcie to bdb wynik jak na AVF-a. powyżej 170km to już rzadkość. Mało kiedy ktoś przyjedzie do mnie ze zdrowymi pompkami.

A u kolegi z tematu jest 31km przyrostu czyli topowo. Pewnie pompki ma mocniejsze bo ktoś nie widział i założył i po temacie :D.

Opublikowano
  • Autor

Tak dobra robota, mial zrobic tak aby bylo dobrze ;)

A nie wiem co tam siedzi ja bynajmiej przy pompkach nic nie grzebałem moze w DE cos robili ;) a na liczniku mam 298 tyś.

Opublikowano

W sensie u Ciebie było 152km w serii ? Jesli 172km po sofcie to bdb wynik jak na AVF-a. powyżej 170km to już rzadkość. Mało kiedy ktoś przyjedzie do mnie ze zdrowymi pompkami.

A u kolegi z tematu jest 31km przyrostu czyli topowo. Pewnie pompki ma mocniejsze bo ktoś nie widział i założył i po temacie :D.

Tak 152km w serii. ale mówiłem Robertowi żeby było bezpiecznie dla sprzęgła http://a4-klub.pl/index.php?/topic/285988-owocna-wizyta-w-tune-up-gdansk-prosze-o-ocene-wykresu/

Opublikowano

ładnie wyszło w sumie

Edytowane przez baszmak7

Opublikowano
  • Autor

Ta sa tylko cyfry i je przedstawiłem prawie jak kazdy. No nie mowie ze wcale nie dymi (delikatnie czasem przydymi) ale napewno nie jest to batory ;)

Edytowane przez matek55

Opublikowano

Jesli obecnie trochę przydymia to zobaczysz co będzie latem :P przy ponad 25 st. batory będziesz widział w wstecznym lusterku :P

-Lumia 920-

Opublikowano
  • Autor

Przydymia przy ponad 4 tys obr. A tak nie jezdze.;) do 4 jest spokoj

Opublikowano

pokaż clip 3bieg 40-100 lub 4bieg 70-140 i wszystko będzie jasne...