krzysiek5551 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Witam. Otóż mam problem z moją audi a4 b6 1.8T 01'. Problemem jest brak nawiewu na jakimkolwiek biegu. Byłem z tym u mechanika i powiedział, że mam do wymiany rezystor nawiewu i tutaj jest moja prośba, czy ktoś mógłbym wysłać zdjęcia jak ten rezystor dokładnie wygląda i gdzie się znajduje ponieważ chciałbym go sam wymienić. Edytowane 26 Grudnia 2014 przez wrclaguna
Bromchit Opublikowano 25 Grudnia 2014 Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) W B6 nie ma rezystora dmuchawy. Pewnie padł sterownik dmuchawy i musisz ją wymienić jest za schowkiem pasażera. Edytowane 25 Grudnia 2014 przez Bromchit
bin85 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Sprawdź bezpiecznik nr 25 30A , jeżeli sprawny to jak wyżej sterownik dmuchawy, ewentualnie problem w samym silniku dmuchawy p.s. mechanika jak widać też masz ogarniętego
Robero321 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Qrde takiemu mechaniorowi nie dał bym nawet koła przykręcić
Rekomendowane odpowiedzi