seban111 Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 W mojej audi jest radyjko gala i system bose ale woofer z tyłu jakos słabo gra . Czy jest możliwość zwiekszenia intensywnosci basu w wooferzenp na wzmacniaczu, bo pokrenteło w w radiu to od basu mam na maxa i jakos slabo gra woofer???? np w moim starym wzmacniaczu moza bylo sobie podkrecac moc basu . Czy w tym systemie jest to mozliwe ??? Z gory dzieki za odpowiedzi POZDRO
DeeJay_Kill Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 jest taka "alternatywa", ale na pewno nie jest to zwiększenie basu - zmniejsz treble i podgłośnij radio...
seban111 Opublikowano 2 Października 2008 Autor Opublikowano 2 Października 2008 heheh :> spoko tak tez probowałem . czyli niema innej opcji tam przy wzmacniaczu ?????
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 niestety fizycznie taka opcja nie istnieje...ja mam woofer Nokii i już się zastanawiam, co zrobić, żeby go było słychać - wg mnie ten wzmacniacz ma większą moc, tak samo, jak głośnik.
seban111 Opublikowano 3 Października 2008 Autor Opublikowano 3 Października 2008 czyli trzeba będzie wymienić wzmacniacz. Mam na stanie wzmacniacz boschamana ciekawe czy będą jakieś problemy z podłączeniem go pod to całe BOSE
wawrys Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 Witam! W mojej audi też coś ta tuba słabo gra i tak się zastanawiam nad jakąś aktywną skrzynką, jeżeli ktoś mógłby coś polecić to będę wdzięczny :gwizdanie:
seban111 Opublikowano 5 Października 2008 Autor Opublikowano 5 Października 2008 Ja tez poluje nad czyms mocniejszym ale ten bose mnie wykancza nerwowo nieodsc ze mam problemy ze znalezieniem przjeciowki zeby zalozyc inne radyjko ( JVC KDG612) to jeszcze ta tuba słabo puka mam nadzieje ze kos nam podpowie co z tym zrobic
Rekomendowane odpowiedzi