Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audicą do ślubu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Ja i moja narzeczona jako fani marki Audi mamy zamiar się pobrać we wrześniu br i w związku z powyższym szukamy samochodu do ślubu z woj. łódzkiego. Jeżeli jesteście zainteresowani pomocą to konkretnie szukamy Audi A4/S4/RS4 (B8) może być również A5/S5, czekamy z niecierpliwością. Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

up

Opublikowano

Jechałem do ślubu a8 z 2010r, 22 cale, biały lakier, rude skory. Gość jest z lodzi i bierze sensowne pieniadze

Opublikowano
  • Autor

masz może namiar na jakieś jego ogłoszenie, żeby obejrzeć fotki? Szczerze po cichu liczyłem że jakiś forumowicz ze swoją RS4 :naughty: się odezwie i zaproponuje coś...

Opublikowano

Też tak myslałem... dzwoniłem, pisałem i kazdy mówił ze ma za duzo roboty żeby pierdołami sie zajmować.........

http://magicgarage.samochody-weselne.pl/

Jechałem tą A8 i powiem ze byłem mega zadowoly a fura wygląda za***iście na tych 22 calowych felach, w środku duzo miejsca i panna młoda zmiesciła sie w swojej ogromniastej kiecy. Rude skórki i reszta bajerów też robi robote. Gość bardzo miły i elegancki, miał do mnie jakies 200km przyjechał wczesniej wyczyścił auto i grzecznie na mnie czekał. Polecam i to bardzo. Cene ustałem idywidualnie i wyszło naprawde tanio, w wawie za zwykłe A6 C6 wołali po 1000zł :facepalm:

Swoje zdjęcia bede miał pod koniec stycznia więc wrzuce żeby sie pochwalić :wink:

Edytowane przez lukaszooo

Opublikowano
  • Autor

o to czekam na fotki szczególnie z autkiem ;D ehh a z tym że każdy nie miał czasu to mnie nie pocieszyłeś naprawdę liczyłem na to że ktoś się odezwie z tego forum...

Opublikowano

Podłącze się.Macie kogoś z lubelskiego?

Opublikowano

Co do ludzi z forum to ja bardzo chętnie :grin:

Tu u siebie w zeszłym roku:

03756a0f3f05f6a4m.jpg

Opublikowano

Powiem tak gdyby był rok 2005 to zrobił byś szał pod kościołem, niestety jest 2015 a ślub bierze sie raz lub dwa razy w życiu więc i fura musi byc konkretna :decayed:

Opublikowano
  • Autor

kolego jestes z okolic lodzi. U nas po lodzi kolega smiga S5 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/251677-audi-s5-sportback-sepang-blue/tutaj masz jego watek. Moze sie dogadasz z nim bo piekna audi ma :)

Dzięki za namiary ale wciąż czekam na jakąś czwórkę ;D

Co do ludzi z forum to ja bardzo chętnie :grin:

Tu u siebie w zeszłym roku:

03756a0f3f05f6a4m.jpg

No niestety tak jak kolega wyżej do ślubu się jedzie tylko raz więc nie pogardziłbym jakąś czerwoną RS4 ;D

Opublikowano

Wiem Panowie, dla jaj Wam proponuje.

Siebie wiozłem bo mam sentyment do tej A4ki. Powodzenia w przygotowaniach

Opublikowano
  • Autor

hehe dziękujemy ja miałem sentyment do 80 ;D :grin:

Opublikowano

Też tak myslałem... dzwoniłem, pisałem i kazdy mówił ze ma za duzo roboty żeby pierdołami sie zajmować.........

http://magicgarage.samochody-weselne.pl/

Jechałem tą A8 i powiem ze byłem mega zadowoly a fura wygląda za***iście na tych 22 calowych felach, w środku duzo miejsca i panna młoda zmiesciła sie w swojej ogromniastej kiecy. Rude skórki i reszta bajerów też robi robote. Gość bardzo miły i elegancki, miał do mnie jakies 200km przyjechał wczesniej wyczyścił auto i grzecznie na mnie czekał. Polecam i to bardzo. Cene ustałem idywidualnie i wyszło naprawde tanio, w wawie za zwykłe A6 C6 wołali po 1000zł :facepalm:

Swoje zdjęcia bede miał pod koniec stycznia więc wrzuce żeby sie pochwalić :wink:

piękna a8 :slina:

Opublikowano

Tez mnie urzekła i dlatego jechałem nią do slubu :) Niestety czlowiek miał tyle na głowie ze nawet nie pomyślałem aby zrobić kilka zdjęc środka a naprawde była wypasiona.

Opublikowano

ja planuje slub za rok..a chciałbym jechać z moja narzeczoną Q7 lub a6 C6.

Opublikowano
  • Autor

ale Panowie to nie temat czym chcielibyście jechać do ślubu ale kto znalazłby czas i chęć żeby zawieźć mnie i narzeczoną swoją piękną czerwoną RS4 :kox:

Opublikowano

Ja się zastanawiam czy nie jechać swoją. Odpicować ją tylko ładnie a przejazd mam 20km także oleju nawet nie będę dolewał :decayed: Auto bez szału ale chociaż uwiecznione zostanie :wink:

Opublikowano

Z tym olejem mnie rozjebałes :grin: