PiotrekPS Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Witam szanownych kolegów. Prośba o pomoc w temacie pomki centralnego zamka. Problem polega na tym iż w samochodzie była zamontowana pompka o numerze : 4AD 862 257 C i nie mogę nigdzie takiej znaleźć. Pytanie brzmi czy mogę ją zamienić jakąś inną o innym numeze ? Czym one wogółe się różnią ? Z góry dziekuję za wszelką pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekgsx550 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Po co wymieniać skoro starą można naprawić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekPS Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Po co wymieniać skoro starą można naprawić ? Nie wiem czy można. W aucie wysadziło akumulator, i posiało niezłe spustoszenie. Pąpka jest jakgdyby spalona, nie chodzi tu o wirnik a wydaje mi się że całą płytkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekgsx550 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Co masz na myśli piszą niezle spustoszenie ? Na pompce przeważnie robią sie zimne luty. Daj to elektrykowi to ogarnie temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1988r8 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Witam nie wiecie moze czy handluja gdzies jakimis zestawami naprawczymi do tych pompek ?? chodzi mi konkretnie o ten wiatraczek i krzyzak z grafitu z gory wielkie dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi