jhimo Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2015 Dev pisal, ze jak 320 to tez tył trzeba zmienic,a ja nie chcialem tyle inwestowac ;D trzeba jeszcze ori radio zamontowac
shakal Opublikowano 29 Czerwca 2015 Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Ja zmieniałem w swojej tylko przód tył miał być robiony w późniejszym terminie i wszystko hamowało jak trzeba Edytowane 29 Czerwca 2015 przez shakal
jhimo Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Witam temat wrocil nowe fotki Ledy w srodku Panowie szukam zderzaka s line jak ktos ma nosa do takich rzeczy to prosze o linki ! Pytanie jak edytowac nazwe tematu? Edytowane 30 Listopada 2015 przez jhimo
MAT1000 Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Pierwszy post: edytuj, a potem pełna edycja.Autko dość ciekawie się prezentuje z tymi "innymi" dodatkami
Czaki89 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Fajny czarnuch.. Dobrze rezany! Ja dokładałem u siebie suba ze wzmacniaczem na ori wiązce i nie było bardzo dużo roboty Nieźle jarzą te Ledy ! Musze do siebie takie wrzucić
Rekomendowane odpowiedzi