Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B5 sedan 1995 | rolki RS6 | dystanse 20mm | h&r -30 mm | Bose | kubełki | kiera S | mała sesja str.11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Dzieki dzieki dzieki :) to jak myślicie z tą cuprą??

Opublikowano

Jesli chodzi o mnie to mi spliter srednio pasi. Ale wiadomo auto ma sie podobac glownie tobie ;)

Opublikowano
  • Autor

Aktualnie wygląda tak z przodu , z tyłu , z prawa , z lewa ;d

33uza6s.jpg

16c2b81.jpg

k1w8pu.jpg

dbm80k.jpg

xmlgsy.jpg

11ilpbn.jpg

30rv7g4.jpg

2h66dlv.jpg

2j65pao.jpg

xf9bme.jpg

20hua87.jpg

skz7gh.jpg

9tof0h.jpg

vqjhnt.jpg

15y97dh.jpg

Opublikowano

Dziwi mnie to ze kazdy mowi zeby fajnie bude zgrac z kolem to musi byc gwint. Jak widac u Ciebie, same sprezyny nizsze wystarcza zeby to ladnie wygladalo.

Opublikowano
  • Autor

Dzieki kolego :) ale powiem szczerze , że sam jestem pozytywnie zaskoczony tym jak to wyszło :P

Opublikowano

U mnie też -30 czeka na założenie! Jakie masz ET Felgi? 8j szeroka nie? :>

Opublikowano
  • Autor

To zakladaj bo lato juz tuż tuż :D et 35 8j tył poszerzony po 20 mm na stronie

Opublikowano

Czyli tył et 15. Pytam bo mam et 43, a gdzieś zapodziała mi się poziomnica i nie mogę zmierzyć dokładnie ile na równi z błotnikiem trzeba :D

Opublikowano
  • Autor

Najlepiej załóż pierwsze te felgi i dopiero wtedy pomierz wszystko na spokojnie :) dam Ci kontakt do ziomka , który ma dystanse przelotowe i śruby w przystępnej cenie jesli bedziesz potrzebował :)

Opublikowano

Felgi już na aucie :D Jak coś to się odezwe!

Opublikowano

Gwint nie tylko jest po to, żeby zgrać się z kołem niestety. Wcześniej ja też miałem sprężyny -40 i do tego amorki 1BE więc twardsze a niestety po czasie auto zaczęło bujać i nie raz przytarłem gdzieś dokładką czy osłoną. Gwint daje Ci ten spokój, że może być stosunkowo nisko, a nie będziesz obcierał co chwilę :)

Opublikowano
  • Autor

Gwint nie tylko jest po to, żeby zgrać się z kołem niestety. Wcześniej ja też miałem sprężyny -40 i do tego amorki 1BE więc twardsze a niestety po czasie auto zaczęło bujać i nie raz przytarłem gdzieś dokładką czy osłoną. Gwint daje Ci ten spokój, że może być stosunkowo nisko, a nie będziesz obcierał co chwilę :)

A to racja ale miałem wcześniej civica na gwincie i szczerze polecam takie zestawienie jak w mojej czwórce czyli -30mm i w miarę duża rolka , wygląd już to jakiś tam ma a i komfortem wcale nie odbiega od serii . Wydaje mi się też ,że twardość sprężyny ma duże znaczenie ,żeby nie kupić jakiegoś fiflaka bo wtedy nawet nie da się nikogo posadzić na tylną kanapę :D

No i oczywiście gwint też kosztuje więcej niż kpl sprężyn, wolałem kupić ori dobre springi niż jakiś tani gwint . Może jak w końcu uda mi się ten planowany napad na bank to kupię jakiś gwincik :D

Edytowane przez Sajmoon

Opublikowano

Kolego ile ci siedzi centów od nadkola przód/ tył?

Opublikowano

Super siedzi kółko. Fajne eleganckie b5.

Opublikowano

jaka to opona ?

Opublikowano
  • Autor

225 40 . Długo sie nie nacieszylem ... Juz mi w dupe wjechali...

Opublikowano

Żartujesz :o

Opublikowano

poka foty,co sie stalo ?

Opublikowano

Osz kur... masakra

Opublikowano
  • Autor

Zdjęcia wstawię później, z grubsza zderzak połamany trochę , i tam w środku wszystko , burtę bagażnika wygięło tak,że mi wykładzinę podniosło lekko i trochę tą plastikową osłonę połamało. Podejrzewam,że zderzak, belka, wszystkie ślizgi i mocowania trzeba, blacharz , lakiernik i będzie cacy . Ale i tak mi ku*wa szkoda auta.