mech15 Opublikowano 25 Lipca 2015 Opublikowano 25 Lipca 2015 (edytowane) Daj znać czy po zamontowaniu trójramiennej kierownicy czerwony komunikat z fisa zniknął... Edytowane 25 Lipca 2015 przez mech15
trepek Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Opublikowano 27 Lipca 2015 Kierownica już na pokładzie :-) Wszystko wykonane dłońmi Trepkowej! Komunikat się już nie pali
motojastrzab Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Coś pięknego! dokładnie, mi też się bardzo podoba!
trepek Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Dziękuję. W tym tygodniu powinien dotrzeć do mnie pewien rarytas z A2 ;-)
OGr Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Dziękuję. W tym tygodniu powinien dotrzeć do mnie pewien rarytas z A2 ;-) Dorwałeś FISa ;-) ?
trepek Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Jeszcze nie. Natrafiłem na alledrogo na spacebox w kolorze środka (zdjęcie przykładowe):
trepek Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Taki zewnętrzny, dedykowany schowek samochodowy, który da się zamontować za fotelem kierowcy bądź pasażera.
wrzosu Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 ma zatrzaski od spodu jak w dywanikach stopery. wpina się i tyle
trepkowa Opublikowano 1 Września 2015 Opublikowano 1 Września 2015 (edytowane) Korzystając z ostatniego ciepłego weekendu wzieliśmy się z Trepkiem za sprzątanie i pranie Naszej a2'jeczki W tle widać najnowszy nabytek czyli spacebox w kolorze wnętrza! Domyślnie będzie lodówką na moje super mocne chłodzone Lech Free Coś tam Trepek jeszcze wspomina, że czeka na paczkę z Aso, która jedzie z centrali z Niemiec a jest to osłona ręcznego z półką (na moje okularki przeciwsłoneczne, sasasa!) Ale Trepek coś wspominał, że to na telefon... Edytowane 1 Września 2015 przez trepkowa
trepek Opublikowano 2 Września 2015 Autor Opublikowano 2 Września 2015 Dzięki :-) Troszkę brudu w samochodzie było, szczególnie, że z tyłu poprzednia właścicielka woziła dzieci. Pod dywanikami i obiciami była zaschnięta cola i inne soki oraz spożywka. Na szczęście to już za mną ;-) Wszystko ręcznie (na kolanach!) wyprane a same plastiki i podłoga aluminiowa przetarta do czysta za pomocą szmatki i plaka. Całość trwała prawie 7h.
jedrekx Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 nie chcecie do mnie przyjechać i tak wyczyścić A5? przydałoby mu się wyjęcie foteli i odkurzenie pod nimi
OGr Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Dywan w A2 jest kilkuczęściowy? Dobre ;-)
trepek Opublikowano 2 Września 2015 Autor Opublikowano 2 Września 2015 @jedrekx Jeśli by to połączyć ze zwiedzaniem północnej części kraju to można by uczynić coś dobrego i pożytecznego @OGr Z racji podwójnej podłogi dywan musiał być dwuczęściowy ;-) A dokładnie to 3 częściowy, bo jest część kierowcy, pasażera i tył. Z czego dwie pierwsze wyciąga sie w minutę.
OGr Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Jak sobie przypomnę targanie dywanu w A3 to aż mnie głowa zaczyna boleć.
Rekomendowane odpowiedzi