KoJ@K Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Elegancko dzialasz. tyl troche przykręć w dół i bedzie super.
lopes1987 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Ladna skubana, ładnieje ciągle. . .
Grz3si3k Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Ladna skubana, ładnieje ciągle. . . Elegancko dzialasz. tyl troche przykręć w dół i bedzie super. Dzięki Panowie za dobre słowo Coś tam jeszcze podziałam
Grz3si3k Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2017 No i dziś pożegnałem się z moją A4'ką.. Jeździło się świetnie, nie ma co narzekać, mam nadzieję, że dalej będzie poruszać się równie sprawnie. Planów szczególnych nie mam, choć chciałoby się S4 B6 lub S3 8L, ale życie zawsze coś koryguje. Na forum póki co zostaje, bo jeszcze może się przydać Pozdrawiam wszystkich czytających i tych których poznałem dzięki A4-Klub - zwłaszcza tych osobiście
kiempa221 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Porusza się równie sprawnie i bez zastrzeżeń Postaram się stworzyć tu jakiś post o niej odkąd jest w Moich rękach Pozdrawiam...
kris_91 Opublikowano 6 Lutego 2018 Opublikowano 6 Lutego 2018 Bardzo podobna do mojej:) Pokaz fote z boku bo ciekawi mnie czerwony zacisk do koloru tej budy.
Edyta Opublikowano 6 Lutego 2018 Opublikowano 6 Lutego 2018 48 minut temu, kristof91 napisał: Bardzo podobna do mojej:) Pokaz fote z boku bo ciekawi mnie czerwony zacisk do koloru tej budy. Pasuje idealnie ? u siebie mam
Rekomendowane odpowiedzi